ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1592 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Επέστρεψε ο Φωτόπουλος – Κλείνει Τέντζερη - Ψάχνει έμπειρο 10άρι

Έναν παλιό της γνώριμο από την Κ17 της ΠΑΕ την περίοδο 2016-2017, τον 18χρονο μεσοεπιθετικό Θωμά Φωτόπουλο, ο οποίος την περσινή περίοδο αγωνίστηκε με τα χρώματα της Κ20 της Λάρισας πρόσθεσε χθες στο ρόστερ της η ΒΕΡΟΙΑ.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται από την Δευτέρα στο Τσοτύλι, συμμετέχοντας κανονικά στην προετοιμασία με τους νέους συμπαίκτες του.

Ακόμη ο Νίκος Παπανώτας αναμένεται να δώσει το οκ σε έναν ακόμη τερματοφύλακα, προκειμένου να πλαισιώσει τους ήδη υπάρχοντες Κοντογουλίδη και Μπλατσιώτη. Αυτός εκτός απροόπτου θα είναι ο νεαρός Τέντζερης, που αγωνίστηκε για 30΄στο νικηφόρο Σαββατιάτικο φιλικό με το Παλαιοχώρι, στο οποίο η ΒΕΡΟΙΑ νίκησε με το ευρύ σκορ 0-4 και  βρίσκεται στο Τσοτύλι μαζί με την Βεροιώτικη αποστολή.

Ακόμη η «Βασίλισσα», όπως αναφέραμε στο προχθεσινό μας ρεπορτάζ, μετά την απόκτηση του Αλέξανδρου Βεργώνη (αυτομάτως έπαψε το ενδιαφέρον για τον Σωτήρη Μπαλάφα),  θέλει να εντάξει στο δυναμικό της ένα έμπειρο 10άρι, αλλά και ένα  ακραίο αμυντικό, με το όνομα του Ζούρκου της ΝΑΟΥΣΑΣ που αγωνίζεται και στην θέση του στόπερ να είναι στην πρώτη γραμμή. Οι άνθρωποι των  δύο ομάδων ήρθαν σε επαφή και δεν απέχουν πολύ στο οικονομικό για να κλείσει η συμφωνία και να ντυθεί ο 23χρονος Μονοσπιτιώτης στα κυανέρυθρα.