ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1915 φορές

Συμφώνησε με ΝΑΟΥΣΑ για τον Ζούρκο η «Βασίλισσα»

Είχαμε επισημάνει σε προηγούμενό μας ρεπορτάζ το ενδιαφέρον της ΒΕΡΟΙΑΣ για την απόκτηση τριών ακόμη παικτών σε συγκεκριμένες θέσεις, αυτήν του δεξιού ακραίου οπισθοφύλακα, του επιτελικού μέσου και ενός τερματοφύλακα.

Μάλιστα είχαμε αναφέρει και συγκεκριμένα ονόματα για τις δύο από τις τρεις θέσεις. Αυτό του Τέντζερη για το Νο 1, ο οποίος μάλιστα έδωσε το παρόν σε όλη την διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας στο Τσοτύλι, παίρνοντας μέρος και στα τρία φιλικά που έδωσε η ομάδα μέχρι σήμερα αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Το άλλο όνομα ήταν αυτό του Αλέξανδρου Ζούρκου, ενός ποδοσφαιριστή δεξιοπόδαρου, που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο στα πλάγια όσο και στο κέντρο της άμυνας. Ο 23χρονος αμυντικός παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει «γεμάτες» χρονιές με την ομάδα της ΝΑΟΥΣΑΣ, με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε σε Γ' - Δ' εθνική , αλλά και στο Α' τοπικό της ΕΠΣΗ.

Η ΒΕΡΟΙΑ τα βρήκε σε όλα τόσο με τον παίκτη, όσο και με την ομάδα της ΝΑΟΥΣΑΣ, στην οποία εκτός από οικονομικά ανταλλάγματα θα παραχωρήσει και έναν νεαρό σε ηλικία ποδοσφαιριστή, ενώ θα δώσει και ένα φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο του ΦΑΣ στη Νάουσα.

Ο Ζούρκος απο σήμερα πρέπει να θεωρείται παίκτης της «Βασίλισσας», αφού πλέον μένουν μόνο τα τυπικά, για να ενταχθεί και επίσημα στο ρόστερ της.