ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1921 φορές

Τι λέει ο Νίκος Παπανώτας για την μέχρι τώρα παρουσία της νέας ΒΕΡΟΙΑΣ

Τα συμπεράσματά του από την μέχρι τώρα δουλειά που κάνει μαζί με τους συνεργάτες και τους παίκτες του στην ΒΕΡΟΙΑ, αναφέρει σήμερα στο kerkidasport.gr, δύο μέρες μετά την επιστροφή από το Τσοτύλι, όπου η ομάδα του πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ο προπονητής της «Βασίλισσας» Νίκος Παπανώτας.

Ο Βεροιώτης τεχνικός αναφέρθηκε και στα προβλήματα τραυματισμών κάποιων παικτών του, για τα φιλικά που θα δώσει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και τι ευελπιστεί από αυτά, ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει από τους φιλάθλους της ομάδας του, να εμπιστευθούν τους νεαρούς παίκτες, τους οποίους έχει ικανούς να κάνουν υπερήφανη την «Βασίλισσα του Βορρά».

Συγκεκριμένα είπε:  

«Στο Τσοτύλι βάλαμε τις βάσεις της νέας ΒΕΡΟΙΑΣ, μίας συμπαγούς ομάδας που θα ξέρει τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο.

Αντιμετωπίσαμε κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών, ευτυχώς επιπόλαια.

Η προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι οι παίκτες με άφησε πολύ ικανοποιημένο.

Στόχος στο β΄ στάδιο της προετοιμασίας μας στο Τσοτύλι ήταν η βελτίωση της φυσικής κατάστασης  και η προσαρμογή στην αγωνιστική φιλοσοφία που θέλουμε να παρουσιάσουμε. Μία φιλοσοφία ευέλικτη, που θα δώσει λύσεις τόσο στον δημιουργικό τομέα, όσο και σε φάσεις άμυνας.

Επόμενος στόχος μας είναι στα φιλικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό μεγαλύτερης διάρκειας και να δοκιμάσουμε σχηματισμούς που θα χρειαστεί να επιλέξουμε στην διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο κόσμος της ΒΕΡΟΙΑΣ πρέπει να εμπιστευτεί την προσπάθεια, τόσο της διοίκησης, όσο και των παικτών, με μοναδικό στόχο και όραμα, όλοι μαζί να κάνουμε υπερήφανη και πάλι την ομάδα της καρδιάς μας».