ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2018 φορές

Νίκησε και την ΑΕΠ Καραγιαννίων η ΒΕΡΟΙΑ

Καρέ φιλικών νικών συμπληρωσε η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία το απόγευμα της Τετάρτης (5/9) επικράτησε και της ΑΕΠ Καραγιαννίων με 2-0 στο γήπεδο Ξηρολίμνης Κοζάνης.

Η βασίλισσα έδειξε και πάλι κάποια καλα στοιχεία κατά διαστήματα, με τους παίκτες που έπαιξαν στο πρωτο μέρος να δείχνουν πιο ορεξατοι, πετυχαίνοντας ένα τέρμα και έχοντας ένα δοκάρι, ενώ στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές δεν της επέτρεψαν να βρει ρυθμό, έχοντας μόνο ένα καλό δεκάλεπτο, στο οποίο πέτυχε το δεύτερο τέρμα της και είχε ένα ακόμη δοκάρι.

Τα δύο γκολ των κυανέρυθρων σημείωσαν στο 36' ο Σοφιανίδης με κοντινό πλασέ και στο 71' ο Σκαθαρούδης με πέναλτι, το οποιο κερδισε ο ιδιος, ενώ τα δύο δοκάρια είχαν οι Ιωάννου (35') με σουτ και με τον ίδιο τρόπο στο 70' ο Κυριακίδης.

Να σημειωθεί οτι οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στο 15' με τον γνώριμο στους βεροιωτες φιλάθλους Πλάτωνα Καρακατσάνη, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Μπλατσιωτη.

ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ (Κατακαλίδης): Χατζηγιαννακης, Ντούκα, Καρακατσάνης, Σερσέμης, Δαλκερανίδης, Παπαδόπουλος, Τσιντός, Μετικάνος, Βασάκης, Βλαδίκας, Ζερβανταρίδης.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Κεϊσίδης, Σαραντηνέλης, Σοϊλεμες, Κωστάκογλου, Καραμπέκιος, Εμμανουηλιδης.

ΒΕΡΟΙΑ (Παπανώτας): Μπλατσιώτης (30' Τέντζερης), Μούχαλης, Τρούπκος, Ράδης, Τσουλχάι, Ιωάννου, Μισαηλίδης, Παπουτσίδης, Τσικόπουλος, Μυλωνάς, Σοφιανίδης.
Στο β' ημίχρονο επαιξαν και οι: Κοντογουλίδης, Πατσιαβουρας, Τσιότρας, Μουρατίδης, Μαραγκός, Βεργώνης, Μπακάλης, Μπλέτσας, Σκαθαρούδης, Κυριακίδης, Κανούλας, Ντιούδης.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...