ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1274 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Δύο έρχονται, ένας έφυγε!

Η μέχρι στιγμής πορεία για τη "Βασίλισσα του βορρά" δεν ήταν η αναμενόμενη, κάτι που σίγουρα προβληματίζει τους ανθρώπους της, με την ομάδα να δείχνει ότι έχει αρκετά κενά στο ρόστερ της που ίσως θα έπρεπε να καλυφθούν νωρίτερα.

Η διοίκηση σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο, επιθυμούν να προχωρήσουν έστω και τώρα, λίγες μέρες πριν λήξη η μεταγραφική σεζόν, στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, με παίκτες που αγωνίζονται κυρίως από τη μέση και μπροστά.

Για τον λόγο αυτό οι Βεροιώτες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με έναν μεσοεπιθετικό από την Κένυα που αναμένεται να φτάσει τις επόμενες μέρες στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, ενώ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, του 19χρονου χαφ Στάθη Καράμπελα που ανήκε στον Αιγινιακό. Μάλιστα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που είναι και μέλος της Εθνικής Νέων, συμμετείχε σήμερα στην προπόνηση της "Βασίλισσας".

Τέλος, παρελθόν από τους "κυανέρυθρους" αποτελεί ο Σοφοκλής Ράδης, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παλαιοχώρα Χανίων.