ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 815 φορές

Με τον κόσμο της η ΒΕΡΟΙΑ στην Χαλκηδόνα κόντρα στα Κουφάλια (Live)

Χωρίς τέσσερεις παίκτες, αφού ο Νίκος Παπανώτας δεν υπολογίζει τους τραυματίες Παπουτσίδη, Σκαθαρούδη, Λίπε και τον Μουρατίδη που αποβλήθηκε στην Αριδαία, η ΒΕΡΟΙΑ στις 3 μμ αύριο Σάββατο 27/10 αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟ Κουφαλίων, στο γήπεδο της Χαλκηδόνας.

Μοναδικός σκοπός για τους Βεροιώτες, οι οποίοι θα έχουν κοντά τους αρκετούς φίλους τους που θα εκδράμουν στην γειτονική πόλη, απέναντι στον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών, προκειμένου να μην μείνει πολύ πίσω από την πρώτη θέση, από την οποία την χωρίζουν αυτή την στιγμή 5 βαθμοί.

Ο Βεροιώτης τεχνικός δεν έχει σκοπό να αλλάξει την 11άδα με την οποία ξεκίνησε στην Αριδαία, με μοναδική εξαίρεση την θέση του παρτενέρ του Μαραγκού, με τον Τσουλχάϊ να αντικαθιστά στο κέντρο της άμυνας τον τιμωρημένο Μουρατίδη.

Αντίθετα στα ευχάριστα περνάει η επάνοδος στην αποστολή του επιθετικού Κανούλα που αποθεραπεύτηκε.

Με δεδομένες τις απουσίες που προαναφέραμε, οι παίκτες που απαρτίζουν την Βεροιώτικη αποστολή είναι οι εξής 19:

Μπλατσιώτης, Κοντογουλίδης, Ντιούδης, Ζυκγερίδης, Μπλέτσας, Μυλωνάς, Μπακάλης, Κυριακίδης, Ιωάννου, Ζούρκος, Βεργώνης, Κανούλας, Τσιότρας, Τσικόπουλος, Μουχάλης, Πατσιαβούρας, Μισαηλίδης, Μαραγκός, Τσουλχάι.

O αγώνας θα μεταδοθεί σε LIVE σχολιασμό από το kerkidasport.gr και είναι προσφορά των εταιρειών TSIFLIDIS SECURITY - ΑΦΟΙ ΜΕΪΜΑΡΙΔΗ - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ - ΜΑΡΚΕΤ ΠΡΩΤΕΑΣ - ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ ΤΣΙΛΙΓΓΕΡΙΔΗ