ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 796 φορές

Έσωσε στο τέλος τα... προσχήματα!

Δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη η ΒΕΡΟΙΑ ούτε κόντρα στον ουραγό της βαθμολογίας ΠΑΟ Κουφαλίων, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στο γήπεδο της Χαλκηδόνας, μπροστά σε 500 και πλέον φιλάθλους (οι μισοι βεροιωτες).

Η "Βασίλισσα" δεν έδειξε το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο ούτε και σε αυτό το παιχνίδι, με εξαίρεση κάποια μικρά διαστήματα και μοιραία έφυγε χωρίς τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν 2-0 από στημένες φάσεις, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιόντα στο 18' και κοντινή κεφαλιά του Ανδρέου στο 50' έπειτα από φάουλ του Γιαννουπλάκη.

Στο τελευταίο 20λεπτο οι Βεροιώτες τα έπαιξαν όλα για όλα, πίεσαν τους γηπεδούχους και κατάφεραν αρχικά να μειώσουν 2-1 στο 71' με τον Τσικόπουλο, ο οποίος έκλεψε τη μπάλα από τον Καζανά και βρέθηκε μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, στέλνοντας με πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 80' οι "κυανέρυθροι" έφεραν το ματς στα ίσια με σκόρερ και πάλι τον Τσικόπουλο, ο οποίος δέχθηκε τη μπαλιά του Κανούλα και με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-2!

Οι Βεροιώτες πίεσαν ακόμα περισσότερο στα τελευταία λεπτά για να κάνουν την ολική ανατροπή, αλλά στάθηκαν άτυχοι αφού στο 86' το σουτ του Ιωάννου από κοντά κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του Νίκου Παπανώτα έχασε απίστευτη τριπλή ευκαιρία για να πάρει τη νίκη, με τους Κανούλα, Ζυγκερίδη και Ιωάννου να μη μπορούν από πολύ καλή θέση να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα!

Με λάθη ήταν η διαιτησία του Τσιμεντερίδη και των βοηθών του Τζιουβάρα, Βογδόπουλου, όλοι του Σ.Δ. Κοζάνης.

ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ (Ανέστης Τσιτενίδης): Κασαπίδης, Χαραλαμπίδης (52' Καζανάς), Μαργαρίτης, Κοντσίδης, Ανδρέου, Λιόντας, Γιαννουλάκης (63' Αγτζίδης), Γολιδόπουλος, Ατζαμιδάκης, Χατζής (76' Πολίτης), Παπαοικονόμου (70' Υψηλός).

ΒΕΡΟΙΑ (Νίκος Παπανώτας): Μπλατσιώτης, Μουχάλης, Ζούρκος (46' Μυλωνάς), Τσουλχάι (52' Ζυγκερίδης), Μαραγκός, Μισαηλίδης, Μπλέτσας (68' Κανούλας), Βεργώνης, Κυριακίδης, Μπακάλης (52' Ιωάννου), Τσικόπουλος.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 29/10...