ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1247 φορές

Τριπλή ενίσχυση για την «Βασίλισσα»

Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Αυτό το γνωμικό ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση της ΒΕΡΟΙΑΣ, η οποία έστω και τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών κατάφερε να ενισχύσει την ομάδα σε δύο θέσεις όπου πονούσε και αυτό φαινόταν σε κάθε της παιχνίδι.

Το πόσο αναγκαίο ήταν να ενισχυθεί η "Βασίλισσα" μεσοεπιθετικά, είναι ενδεικτικό από τα λεγόμενα μετά το παιχνίδι με τα Κουφάλια του προπονητή της Νίκου Παπανώτα, ο οποίος τόνισε ότι εκείνο που τον ικανοποιεί ιδιαίτερα, είναι η ενίσχυση της ομάδας του με τρεις μεσοεπιθετικούς παίκτες, χωρίς όμως να αναφέρει ονόματα, με εξαίρεση αυτό του Καράμπελα, το οποίο άλλωστε είχε δει το φως της δημοσιότητας πριν τρεις μέρες.

Έτσι μετά τον 18χρονο ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Στάθη Καράμπελα, ο οποίος υπέγραψε μέχρι την λήξη της περιόδου, με δικαίωμα ανανέωσης από πλευράς ΒΕΡΟΙΑΣ για περισσότερα χρόνια, ένας άλλος νεαρός ποδοσφαιριστής, ο 21χρονος επίσης μεσοεπιθετικός Δήμος Χαντζάρας συμφώνησε με την «Βασίλισσα».

Ακόμη στα σκαριά είναι και η απόκτηση ενός Κενυάτη μεσοεπιθετικού, ο οποίος ήδη βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ημαθίας .

ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ

Ο 18χρονος άσος με καταγωγή από τα Γιαννιτσά, από μικρή ηλικία ήταν στο μάτι των σκάουτερ αρκετών ομάδων.Μετά από έναν χρόνο στις ακαδημίες της ΑΕΚ, αποφάσισε να επιστρέψει στην Πέλλα για χάρη του Εδεσσαϊκού.

Αν και μικρός σε ηλικία, πήρε θέση βασικού βοήθησε τους «τριανοφόρους» να κερδίσουν την άνοδο στη Γ’ Εθνική και πέρυσι έκανε εξαιρετική σεζόν, μετρώντας 26 συμμετοχές και τρία τέρματα στην Γ’ Εθνική

Ο Καράμπελας αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, ενώ έχει και κάποιες συμμετοχές στην Εθνική Νέων.

ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ

Ο Χαντζάρας ο οποίος ξεκίνησε από την Ακαδημία του Σάββα Παπαδόπουλου στα Γιαννιτσά, Ακολούθησε μία πορεία στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και στην συνέχεια τον πήρε ο Νίκος Νταμπίζας στην Ομόνοια Λευκωσίας . Γύρισε στον Παναθηναικό που τον έδωσε πέρσι στην Καρδίτσα όπου σε 26 παιχνίδια πέτυχε 3 γκολ. .Φέτος ήταν στην Σπάρτη από την οποία αποχώρησε πριν λίγες μέρες. Παίζει ως φόρ και εξτρέμ με ευχέρεια στο σκοράρισμα