ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 608 φορές

Τσιτενίδης: "Χτυπήσαμε τη ΒΕΡΟΙΑ στο αδύνατο σημείο της"

Ο προπονητής του ΠΑΟ Κουφαλίων, Ανέστης Τσιτενίδης, επισήμανε μετά το τέλος του Σαββατιάτικου αγώνα πως η ομάδα του εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία της ΒΕΡΟΙΑΣ στις στημένες φάσεις, αλλά την θεωρεί σημαντικό «όνομα» στην κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο kerkidasport.gr:

Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με πολύ ένταση. Χτυπήσαμε τη ΒΕΡΟΙΑ σε ένα σημείο που είναι οι στημένες φάσεις και είναι το αδύνατο σημείο της. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε 2-0. Ίσως ο τρόπος που διαχειριστήκαμε το υπέρ μας σκορ, όπως και οι αλλαγές που έγιναν, δεν βοήθησαν την ομάδα μας κρατήσει το πρώτο της νικηφόρο αποτέλεσμα.

Βάλαμε έξι παιδιά κάτω των 20 χρονών τα οποία διακρίθηκαν στο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης, είτε στην Α1 είτε στην Α' κατηγορία, όπου ήταν πρωταγωνιστές στις ομάδες τους. Ο σχεδιασμός ήταν να μπουν πιο αργά στην ενδεκάδα, αλλά εγώ θεωρώ ότι πρέπει να είναι στην ενδεκάδα.

Στο τέλος οπισθοχωρήσαμε λίγο, η ΒΕΡΟΙΑ βάζοντας δεύτερο επιθετικό πίεσε περισσότερο και έτσι ήρθε το τελικό αποτέλεσμα.

Θεωρώ ότι είναι μακράν ο πιο δύσκολος όμιλος της Ελλάδος. Γι αυτό άλλωστε το καλοκαίρι πολλοί προσπαθούσαν να αποφύγουν τον 2ο όμιλο. Ένας όμιλος που έχει τις ομάδες της Θεσσαλονίκης, με παιδιά που μπορούν να πηγαινοέρχονται σε κοντινές πόλεις της Βόρειας Ελλάδας.

Μέχρι στιγμής δεν μπορώ να πω ότι ξεχώρισε κάποια ομάδα. Σαν ονόματα είναι η ΒΕΡΟΙΑ, ο Αγροτικός Αστέρας, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Την ώρα του παιχνιδιού δεν παίζουν τα ονόματα. Επιπλέον έχω μια καλή εικόνα που είδα από την Τρίγλια. Μέχρι εκεί..»