ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 796 φορές

Πάνοπλη η «Βασίλισσα» στην Τρίγλια με στόχο να συνεχίσει το σερί των νικών της

16η αγωνιστική η αυριανή στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής και η «Βασίλισσα» καλείται να δώσει έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα στο Δημοτικό γήπεδο της Νέας Τρίγλιας θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, η οποία έχει τον ίδιο με αυτή στόχο και βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα με αντίπαλο τον Αγρ. Αστέρα, είχε στην τριήμερη προετοιμασία όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, αφού επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μουρατίδης, που λόγω ασθένειας απουσίασε από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια.

Μοναδική εξαίρεση ήταν ο νεαρός Ιωάννου, που ταλαιπωρείται εδώ και δύο μέρες με ένα τράβηγμα στον προσαγωγό και την Δευτέρα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Στα ευχάριστα για τον τεχνικό της ΒΕΡΟΙΑΣ είναι και η επιστροφή του πρώτου σκόρερ της Σάκη Κανούλα, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Αναλυτικά η Βεροιώτικη αποστολή αποτελείται από τους εξής 20 παίκτες: Κοντογουλίδης, Μπλατσιώτης, Βεργώνης, Μαραγκός, Ζούρκος, Μεληκιώτης, Μουχάλης, Μουρατίδης, Ταϊρης,  Μπακάλης, Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος, Λεφίδης, Κυριακίδης, Παπουτσίδης, Κανούλας, Μπλέτσας, Καράμπελας, Χαντζάρας, Τσιότρας.

* Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε LIVE σχολιασμό από το kerkidasport.gr, μια προσφορά των εταιρειών TSIFLIDIS SECURITY, ΜΑΡΚΕΤ "ΠΡΩΤΕΑΣ", ΧΡΩΜΑΤΑ - ΣΙΔΗΡΙΚΑ "ΓΙΤΟΠΟΥΛΟΣ", ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ "ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ", ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ "ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ", "CENTER SPED - ΣΤΑΘΗΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ", ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ "ΝΙΚΟΣ ΤΣΕΟΣ", "ΑΓΡΟΛΥΣΙΣ"

ΜΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ

Για το κρίσιμο αυτό παιχνίδι, η διοίκηση της «Βασίλισσας» εξασφαλίζει δωρεάν μετακίνηση των φιλάθλων της "Βασίλισσας" , η αναχώρηση τοων οποίων θα γίνει την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι από την Ελιά.

Δηλώσεις συμμετοχής στο 6974077834, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.