ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 896 φορές

Λαναρής: «Όλοι μαζί για τη νίκη!»

Τον πρώτο από τους δύο «τελικούς» που έχουν απομείνει έως τη λήξη του πρωταθλήματος δίνει αυτή την Κυριακή η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία υποδέχεται τον Πανιώνιο στο Δημοτικό στάδιο της πόλης.

Ένα ματς δίχως αύριο για τη «Βασίλισσα του βορρά» που θέλει πάση θυσία το τρίποντο απέναντι στη Νεοσμυρνιώτικη ομάδα, η οποία μόνο αδιάφορη δεν θα έρθει αφού χρειάζεται έναν ακόμη βαθμό για να «σφραγίζει» και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία.

Τόσο σε αυτό το ματς όσο και στο τελευταίο με τον Αστέρα Τρίπολης, το γήπεδο της Βέροιας θα πρέπει να είναι γεμάτο και οι φίλαθλοι να ωθήσουν με την δυναμική τους παρουσία τους ποδοσφαιριστές σε δύο νίκες, που θα εξασφαλίσουν εκτός απρόοπτου και την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Για τον λόγο αυτό ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Γιώργος Λαναρής έκανε κάλεσμα στον κόσμο να δώσει βροντερό παρών στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου, αρχής γενομένης από το ματς με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην δήλωσή του:

«Στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας για να κρατηθεί στην κατηγορία, η παρουσία των φιλάθλων μας κρίνεται κάτι παραπάνω από αναγκαία!

Με την δική σας συμπαράσταση η ιστορική «Βασίλισσα του βορρά» θα κάνει το πρώτο βήμα για την σωτηρία της.

Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, ακόμα και αυτούς που έχουμε πικράνει άθελά μας κατά καιρούς, να έρθουν στο γήπεδο και όλοι μαζί να πορευτούμε στον στόχο που έχουμε βάλει (διοίκηση, προπονητικό τιμ, ποδοσφαιριστές) για τις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές.

Όλοι μαζί μια γροθιά και μια φωνή, για να φτάσει η ομάδα μας στην πολυπόθητη νίκη.

Αυτή η ομάδα αξίζει να την αγκαλιάσουμε όλοι… αξίζει το χειροκρότημά σας!»

Νοκ άουτ Τραπ και Σιόντης, ατομικό ο Σισοκό

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» μπήκε στην τελική της ευθεία για το ματς με τον Πανιώνιο, με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στο Δημοτικό στάδιο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για μία ακόμη φορά οι Τραπ και Σιόντης, οι οποίοι και δεν υπολογίζονται από τον προπονητή τους, ενώ μόνος του γυμνάστηκε και ο Σισοκό που ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στο πόδι.

Αντίθετα σε κανονικούς ρυθμούς μπήκε μετά από καιρό ο νεαρός Αλέξης Αποστολόπουλος.

Η τελευταία δυνατή προπόνηση θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 11πμ στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου.