ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 856 φορές

Στα πλάνα του Ντόστανιτς και ο Σισοκό

Την τελευταία τους δυνατή προπόνηση πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής (04/04) οι ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας του βορρά», ενόψει του κρισιμότατου αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο στο Δημοτικό στάδιο της πόλης.

Ο τεχνικός της ομάδας Ράτκο Ντόστανιτς είδε με ικανοποίηση τον Σισοκό να επιστρέφει σε κανονικό πρόγραμμα, μιας και την Πέμπτη γυμνάστηκε ατομικά λόγω ενοχλήσεων, με αποτέλεσμα να τον υπολογίζει για την αναμέτρηση με τους Νεοσμυρνιώτες.

Αντίθετα, οι Τραπ και Σιόντης ακολούθησαν και πάλι χαλαρό πρόγραμμα και τέθηκαν οριστικά νοκ άουτ.

Στα ευχάριστα για τον Σέρβο προπονητή οι επιστροφές των Όστοϊτς, Καλτσά, Μπάρμπα και Αμαραντίδη που εξέτισαν την ποινή τους στο εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό.

Αύριο Σάββατο στις 5 το απόγευμα οι «κυανέρυθροι» θα κάνουν ένα χαλάρωμα στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοίνωσε ότι οι τιμές των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (6/4/2014, ώρα 19.00) είναι οι εξής:

- Θύρα 1,2,4,6: 10€
- Θύρα 5 (φιλοξενούμενοι): 10€

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται:

1) Από τα γραφεία της Π.Α.Ε. (Σταδίου 34) την Παρασκευή (έως τις 20.00), το Σάββατο (από 11.00 έως 15.00) και την Κυριακή (από 09.00 έως 15.00)

2) Από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου την Κυριακή (από 15.00 έως την έναρξη της αναμέτρησης)

* Ισχύει η δωρεάν είσοδος για τα παιδιά (έως 12 ετών), για τις γυναίκες και για του ανέργους μόνο από τη Θύρα 1.