ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 995 φορές

Μια ανάσα από την επάνοδο στην Football League η "Βασίλισσα"!

Ένα βήμα πιο κοντά στην επάνοδο στην Football League βρίσκεται η "Βασίλισσα του βορρά", η οποία στο τελευταίο φετινό ματς στο γήπεδό της επικράτησε με 2-0 του Ολυμπιακού Κυμίνων.

Οι "κυανέρυθροι" διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας, σε απόσταση δύο βαθμών από την δεύτερη Τρίγλια και θέλουν τουλάχιστον έναν βαθμό της ερχόμενη Κυριακή, στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, για να πανηγυρίσουν και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι 800 και πλέον φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Βέροιας, είδαν την "Βασίλισσα" να παίρνει μια εύκολη νίκη απέναντι στην ήδη υποβιβασμένη αλλά αξιόμαχη ομάδα των Κυμίνων.

Στο πρώτο μέρος οι "κυανέρυθροι" ήταν ανώτεροι και αφού έχασαν αρκετές ευκαιρίες, ιδιαίτερα στο πρώτο τέταρτο με τους Κανούλα, Χαντζάρα και Ζούρκο, τελικά πήραν το προβάδισμα στο 34' με κεφαλιά του Ταϊρη έπειτα από κόρνερ του Μπλέτσα από δεξιά. Ο Μπαϊμάκης μπλόκαρε μεν τη μπάλα, όμως αυτή είχε σκάσει πριν μέσα από την γραμμή του τέρματος, κάτι που υπέδειξε αμέσως ο α' βοηθός διαιτητή.

Στο 38' οι Βεροιώτες πέτυχαν το 2-0 και κλείδωσαν τη νίκη τους. Ο Σκαθαρούδης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Βεργώνης πήρε την πρώτη κεφαλιά, με τη μπάλα να καταλήγει στον Μαραγκό που από το ύψος της μικρής περιοχής με ωραίο ανάποδο σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Τρία λεπτά αργότερα ο Βεργώνης άγγιξε το τρίτο γκολ αλλά η κεφαλιά του από καλή θέση έφυγε μόλις άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους Βεροιώτες να παρουσιάζονται φλύαροι και να μην καταφέρνουν να πετύχουν άλλο τέρμα, έχοντας δύο καλές στιγμές στο 77' και 87' με τον Μεληκιώτη που δεν μπόρεσε από καλή θέση να νικήσει τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία στο 58' όταν ο Ρακαβίνας έπιασε την κεφαλιά από πολύ καλή θέση αλλά ο Κοντογουλίδης απέκρουσε σωτήρια.

Αρκετά καλή ήταν η διαιτησία του Σπυριάδη από την Χίο και των βοηθών του Τζουβάρα και Βογδόπουλου από την Κοζάνη.

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης, Ζούρκος, Κυριακίδης, Μπακάλης, Μαραγκός, Ταϊρης, Βεργώνης (89' Μουρατίδης), Μπλέτσας, Κανούλας (64' Μελικιώτης), Σκαθαρούδης (80' Βασίλτσης), Χαντζάρας (74' Τσικόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ: Μπαϊμάκης, Νερσεσιάν, Τρικαλινός (69' Πολιανίδης), Τσακίρης, Ρακαβίνας, Αυγέρος, Τσελέπης (55' Μαραντίδης), Κλάπης (46' Βαταμίδης), Καμπερι, Καράμπελας, Αμανατίδης (55' Πάρρας).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 8/4...