ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 924 φορές

Θεοδοσιάδης: "Πάμε για τον τελικό στον Εύοσμο" - Βαγγελόπουλος: "Η ΒΕΡΟΙΑ εκεί που της αξίζει"

Αρκετές φιλοφρονήσεις μεταξύ των δύο προπονητών είχαμε στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Ολυμπιακό Κυμίνων (2-0).

Ο τεχνικός της "Βασίλισσας" Σάκης Θεοδοσιάδης είπε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του θα ετοιμαστεί για τη νίκη στον Εύοσμο κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, ενώ ο συνάδελφός του Σταύρος Βαγγελόπουλος εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η ΒΕΡΟΙΑ θα βγει πρωταθλήτρια στον όμιλο.

Αναλυτικά:

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΥΜΙΝΑ):

"Είναι τιμή που έχω δίπλα μου τον Σάκη Θεοδοσιάδη, τον οποίο αντιμετώπισα και ως ποδοσφαιριστής. Τέτοιοι άνθρωποι χρειάζονται στο ποδόσφαιρο. Προπονητές με ήθος και αξιοπρέπεια πάνω σ' αυτό που κάνουν. Του εύχομαι ολόψυχα να πάει τη ΒΕΡΟΙΑ ο ίδιος εκεί που της αξίζει, στην SuperLeague.

Εμείς παλεύουμε με αξιοπρέπεια το κάθε παιχνίδι και έτσι ήρθαμε και στη Βέροια. Ξέραμε που αγωνιζόμασταν και είμαστε ρεαλιστές. Η ΒΕΡΟΙΑ είναι το φαβορί και θα βγει στην επόμενη κατηγορία. Εμείς κοιτάμε από τώρα τι μπορεί να γίνει για του χρόνου στην κατηγορία που θα αγωνιζόμαστε. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Σάκη και η ΒΕΡΟΙΑ να βρει τον δρόμο της, να πάει εκεί που της αξίζει".

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ (ΒΕΡΟΙΑ):

"Αντεύχομαι στον Σταύρο τα καλύτερα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Καλή δύναμη και κουράγιο στο καινούργιο εγχείρημα σαν προπονητής. Είναι τον τελευταίο μήνα στα Κύμινα και σήμερα αυτό που είδα, μου άρεσε πάρα πολύ. Μια ομάδα που έπαιξε απελευθερωμένα, με σκεπτικό να παίξει και να δημιουργήσει. Εύχομαι στην ομάδα των Κυμίνων να βρει το κουράγιο και να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Για εμάς ήταν μονόδρομος η νίκη. Θεωρώ ότι τα παιδιά ήταν πλήρως συνειδητοποιημένα. Από την αρχή μέχρι και το τελευταίο λεπτό ήταν συγκεντρωμένα στο παιχνίδι. Κατορθώσαμε βάλαμε δύο γρήγορα γκολ και αυτό μας έδωσε ηρεμία ώστε να διαχειριστούμε το παιχνίδι καθ΄ όλη την διάρκειά του. Από κει και πέρα αυτό που κοιτάμε είναι η ουσία.

Έμεινε άλλη μία βδομάδα, η πιο σημαντική όλης της χρονιάς. Είμαστε όλοι πλήρως συνειδητοποιημένοι στο που έχει φτάσει η ομάδα, την οποία έφτασαν εδώ οι ποδοσφαιριστές μου και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Θα ξεκουραστούμε τις επόμενες μέρες, θα ετοιμαστούμε για τον τελικό που είναι μέσα στον Αγροτικό Αστέρα και πιστεύω ότι έχουμε όλα τα εχέγγυα και τις δυνατότητες να πάρουμε τη νίκη και την άνοδο, κάτι που αξίζουν αυτά τα παιδιά. Πραγματικά από το καλοκαίρι καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που σήμερα ήταν αρκετός στο γήπεδο και βοήθησε στις προσπάθειες των παικτών".

Απαντώντας σε ερωτήσεις ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ είπε:

"Για εμάς δεν υπάρχουν δύο αποτελέσματα στον Εύοσμο. Όταν κοιτάς τα δύο αποτελέσματα, πολλές φορές οδηγεί στον όλεθρο. Για εμάς αυτό που προέχει είναι να είμαστε καλά προετοιμασμένοι και νομίζω ότι έχουμε δείξει πως έχουμε όλες τις δυνατότητες. Οι παίκτες έχουν συνειδητοποιήσει πως με την άνοδο η ομάδα αλλάζει επίπεδο και μαζί με την ομάδα αλλάζουν επίπεδο και οι παίκτες. Θεωρώ ότι όλοι μας θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, με πρωταγωνιστές τους παίκτες, οι οποίοι είναι οι κύριοι εκφραστές της προσπάθειας, για να πετύχουμε αυτό που παλεύουμε ολόκληρη την χρονιά.

Άγχος υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να βγαίνει από τους παίκτες το δημιουργικό άγχος. Έχουμε δείξει ότι είμαστε δυνατοί και σαν παίκτες και σαν χαρακτήρες και πιστεύω πως όταν έρθει εκείνη η ώρα θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και θα πάρουμε αυτό που αξίζουμε".