ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1579 φορές

Η ΒΕΡΟΙΑ τα δοκάρια, ο ΠΑΣ το γκολ!

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ΒΕΡΟΙΑ στο φιλικό ματς που έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής στο Πανηπειρωτικό στάδιο των Ιωαννίνων με αντίπαλο τον τοπικό ΠΑΣ.

Το ματς έγινε κάτω από καλές καιρικές συνθήκες, υπό τα βλέμματα 250 περίπου φιλάθλων, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι -ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος- και να φτάνουν στη νίκη με τέρμα που πέτυχε στο 74’ ο Κοροβέσης πλασάροντας εύστοχα τον Καντιμοίρη.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Ντόστανιτς, που αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις, στάθηκε άτυχη καθώς στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης οι παίκτες της σημάδεψαν δύο φορές τα αντίπαλα δοκάρια!

Πιο συγκεκριμένα στο 71’ το σουτ του Καλτσά αποκρούστηκε πρώτα από τον αντίπαλο γκολκίπερ και στην συνέχεια από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΠΑΣ, ενώ στο 83’ την ίδια κατάληξη είχε το εκπληκτικό σουτ που έπιασε ο Όστοϊτς λίγα μέτρα έξω από την περιοχή!

Στο 68’ οι Βεροιώτες έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Ντόγο, ο οποίος από θέση τετ-α-τετ έστειλε τη μπάλα απελπιστικά άουτ.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο πολύ καλές στιγμές στο τέλος του πρώτου μέρους, με το σουτ του Βίλα να αποκρούεται από τον Τζόναθαν στο 40’ και το πλασέ του Κίτσου να φεύγει μόλις άουτ στο 44’.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σωτηρίου, Χαρίσης, Λίλα, Κρητικός, Μουσκάι, Τζημόπουλος, Κίτσου, Σκόνδρας, Στρούνα, Νάκος, Γιάκος.
Αγωνίστηκαν ακόμη οι Κολιοφούκας, Ντάσιος, Μπέριος, Αυγενικού, Μιχαήλ, Βίλα, Κοροβέσης, Τσάβες, Ιωάννου, Σονγκό, Κυβελίδης. 

ΒΕΡΟΙΑ: Τζόναθαν (58' Καντιμοίρης), Αποστολόπουλος, Ουνγιαλίδης, Τζιμογιάννης (46' Βέρτζος), Σισοκό (59' Αμαραντίδης), Βεργώνης (46' Μπάρμπας), Όστοϊτς, Κομόλοφ (59' λ.τ. Μεληκιώτης), Μπαργκάν (46' Καλτσάς), Γκονσάλβες (46' Ντόγος), Μάνος.

* Η ρεβάνς θα γίνει την Τετάρτη (30/04) στις 17:30 στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας.