ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1438 φορές

"Βασίλισσα" στην Κρήτη!!

Πολύ μεγάλη νικη με σκορ 1-0 πέτυχε η "Βασίλισσα του βορρά" στην Ιεράπετρα της Κρήτης επί του τοπικού ΟΦΙ, για την 9η αγωνιστική της Football League.

Οι Βεροιώτες, με υπηρεσιακό δίδυμο στον πάγκο τους Ανθυμιάδη - Χατζάρα, αν και αγωνίζονταν από το 33' με παίκτη λιγότερο λόγω αυστηρής αποβολής του Μπλέτσα με 2η κίτρινη, ήταν ανώτεροι από τους αντιπάλους τους και έφτασαν στο σπουδαίο διπλό, με χρυσό σκόρερ τον Γιάννη Πασά στο 68ο λεπτό!

Αγωνιστικά, το πρώτο μέρος ήταν μέτριο, με πολύ λίγες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες. Η ΒΕΡΟΙΑ είχε την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο διάστημα, χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ, στο 5' όταν το σουτ του Σιμόνι αποκρούστηκε δύσκολα από τον Καραγκιολίδη και στο 10' όταν ο Ν. Ζούρκος σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, ο γκολκίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε ασταθώς όμως ο επερχόμενος Πασάς δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 33' τα πράγματα δυσκόλεψαν για τη "Βασίλισσα" όταν ο διαιτητής απέβαλε με αυστηρή δεύτερη κίτρινη τον Μπλέτσα. Μέχρι την λήξη του ημίχρονου δεν υπήρξε κάποια άλλη φάση στο ματς, με τους γηπεδούχους να κάνουν το πρώτο τους σουτ στο 45'!

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε αισθητά. Στο 48' το απευθείας φάουλ του Ν. Ζούρκου βρήκε στο τείχος και έφυγε λίγο δίπλα από το δοκάρι, στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση αλλά ο Κατσικοκέρης δεν μπόρεσε να νικήσει από πλάγια θέση τον Βοσνιάδη και στο 52' οι Βεροιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Καραγκιολίδης απέκρουσε εντυπωσιακά στην γωνία του το σουτ του Σιμόνι.

Στο 55' ήταν η σειρά των γηπεδούχων να φτάσουν πολύ κοντά στο γκολ όμως το σουτ του Χιντζίδη μέσα από την περιοχή έφυγε μόλις άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα την ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του Αποστολόπουλου.

Την σκυτάλη πήρε η "Βασίλισσα", η οποία στο 61' και στο 65' άγγιξε το γκολ με τις κεφαλιές των Πασά και Βεργώνη να φεύγουν λίγο άουτ.

Τελικά, στο 68' οι Βεροιώτες κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ! Ήταν ο Πασάς που κέρδισε παλικαρίσια τη μπάλα από τον Σέχου, προχώρησε και από το ύψος της περιοχής σούταρε δυνατά, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 0-1!

Στον υπολειπόμενο χρόνο, οι Κρητικοί προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, χάνοντας μια πολύ καλή ευκαιρία στο 74' όταν ο Βοσνιάδης απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Αποστολόπουλου και μια στις καθυστερήσεις όταν ο Σκόνδρας από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ έπιασε το εναέριο σουτ, μόνος απέναντι στον Βοσνιάδη, στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια!

Διαιτητής ήταν ο Μαχαίρας με βοηθούς τους Νικολάου και Σταύρογλου, όλοι του Σ.Δ. Αθηνών.

ΟΦΙ (Ιωάννης Μάγγος): Καραγκιολίδης, Καραγιάννης, Χιντζίδης, Σέχου (70' Χρυσοφάκης), Τζελέπης (6' λ.τ. Μάγκας), Σμίλτος, Αναστασόπουλος, Βογιατζής, Κατσικοκέρης, Παπαδόπουλος (68' Σκόνδρας), Αποστολόπουλος.

ΒΕΡΟΙΑ (Ανθυμιάδης - Χατζάρας): Βοσνιάδης, Μουχάλης, Μαραγκός, Στάμου, Μπλέτσας, Βεργώνης, Ζούρκος Ν. (67' Ταΐρης), Πέντα (38' Ζούρκος Αλ.), Σιμόνι, Χαντζάρας, Πασάς (79' Σκαθαρούδης).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 25/11...