ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1072 φορές

Πρεμιέρα β' γύρου για τη ΒΕΡΟΙΑ στη Ρόδο

Ξεκινάει το Σάββατο 4/1 ο δεύτερος γύρος της Football League, με τη "Βασίλισσα του βορρά" να έχει επικίνδυνη έξοδο στη Ρόδο κόντρα στον τοπικό Διαγόρα.

Οι Βεροιώτες θέλουν να μπουν με το δεξί τοσο στη νεα χρονιά οσο και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από το νησί των ιπποτών.

Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για τον Κώστα Γεωργιάδη ειναι ο τιμωρημένος Γιάννης Πασάς.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Βοσνιάδης, Τσιμόπουλος, Μαραγκός, Στάμου, Μούχαλης, Πεταυράκης, Πέντα, Πολύζος, Βεργώνης, Ταίρης, Ζούρκος Ν., Σιμόνι, Σκαθαρούδης, Μεληκιώτης, Χαντζάρας, Μανιώτης, Λεφίδης, Κανούλας, Μπλέτσας.

* Την αναμέτρηση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε LIVE σχολιασμό οι φίλοι του kerkidasport.gr. Είναι μία ευγενική χορηγία του ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ LIDO, της εταιρείας FRESHLAND και της Τεντόγλου LUBRICANTS.

ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΝΟΥΛΑ

Ο Σάκης Κανούλας, ένας από τους αρχηγούς, μίλησε για το περασμένο ντέρμπι με τον Ιωνικό αλλά και τον επικείμενο αγώνα του Σαββάτου. Επιπλέον έστειλε τις ευχές του για καλή χρονιά, υγεία και τύχη.

«Θα ήθελα να ευχηθώ τόσο στη Διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα όσο και στους φιλάθλους να πετύχουμε τους στόχους μας.

Προερχόμαστε από μια ισοπαλία στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής. Παίζαμε με μία ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς. Δεν ήμασταν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα διότι αξίζαμε τη νίκη. Παρ όλα αυτά η εικόνα που είχαμε στον αγωνιστικό χώρο μας γεμίζει αισιοδοξία για τη δύσκολη συνέχεια.

Ξεκουραστήκαμε στις γιορτές και επιστρέψαμε στη σκληρή δουλειά. Έχουμε δουλέψει πολύ αυτές τις μέρες. Ξέρουμε τον Διαγόρα, την ομάδα που αντιμετωπίζουμε. Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή και ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή θα τα καταφέρουμε».