ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1089 φορές

Γεωργιάδης: "Σπουδαία νίκη" - Ρουτζιέρης: "Πιο δίκαιη η ισοπαλία"

Ικανοποιημένος από τη νίκη, αλλά όχι και από την απόδοση της ομάδας του στο ματς με τον Διαγόρα, ήταν ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Κώστας Γεωργιάδης.

Ο νεαρός τεχνικός, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι είπε τα εξής:

"Αρχικά θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία, ευτυχία, χαμόγελο. Στην Ελλάδα μας να γίνει ακόμα πιο δυνατή την φετινή χρονιά και σε όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου να είμαστε σοφότεροι και πιο ικανοί, με περισσότερη διάθεση να προσφέρουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να το κάνουμε ακόμα πιο όμορφο.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που προερχόταν από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, που στα τελευταία πέντε παιχνίδια δέχθηκε μόλις ένα τέρμα. Μια ομάδα που στην έδρα της γιγαντώνεται και με τη βοήθεια του κόσμου της καταφέρνει να παίρνει σημαντικά αποτελέσματα.

Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά και τις μέρες των εορτών, δουλέψαμε πολύ καλά για να είμαστε έτοιμοι γι' αυτό το ματς.

Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη, χωρίς να φτάσουμε τα επιθυμητά στάνταρ μας, όμως θεωρώ ότι μπορείς να χτίσεις πάνω σε τέτοιες νίκες και να προχωράς με περισσότερη αισιοδοξία, όχι όμως να αφήνεις τα λάθη να περνάνε έτσι. Τα λάθη θα διορθωθούν, κάθε βδομάδα προσθέτουμε αγωνιστικά στοιχεία, δίνουμε ερεθίσματα στους ποδοσφαιριστές μας για να μπορούν να είναι ακόμα πιο δυνατή για την πολύ δύσκολη συνέχεια και σε αυτό το πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Διαγόρα για την πολύ καλή φιλοξενία και να ευχηθώ καλή συνέχεια".

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Διαγόρα, Πέτρος Ρουτζιέρης τόνισε:

"Μας αφήνει μια πικρία το αποτέλεσμα. Έχουμε πάρα πολλά προβλήματα σαν ομάδα και σαν ρόστερ. Είμαστε αρκετά λίγοι. Είναι δύσκολο το έργο. Παρόλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια.

Το σκορ μας αδικεί, για μένα η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Η ΒΕΡΟΙΑ όμως ήταν αυτή που κατάφερε και πήρε το ματς. Δίκαια βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Θέλω να συγχαρώ και την διαιτησία που είχε μια καλή παρουσία".