ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1111 φορές

Σε επαφές με μεσοεπιθετικό από την Super League η "Βασίλισσα"!

Σε αναζήτηση παικτών βρίσκονται τον τελευταίο καιρό οι ιθύνοντες της "Βασίλισσας του βορρά", ώστε η ομάδα να δυναμώσει ακόμα περισσότερο και να κάνει πορεία πρωταθλητισμού, κερδίζοντας την πολυπόθητη άνοδο στην Super League 2.

Οι θέσεις τις οποίες έχει εντοπίσει ο προπονητής Κώστας Γεωργιάδης, ότι χρίζουν άμεσης ενίσχυσης, είναι αυτές του δεξιού οπισθοφύλακα και του μεσοεπιθετικού. Οι Βεροιώτες έχουν ήδη κινηθεί για την πρώτη περίπτωση, αφού ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον έμπειρο Νίκο Γεωργιάδη, πρώην παίκτη του Απόλλωνα Πόντου, ο οποίος αν δεν "στραβώσει" κάτι, θα ανακοινωθεί επίσημα μέσα στις επόμενες μέρες.

Όσον αφορά την θέση του μεσοεπιθετικού, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η "Βασίλισσα" βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με 26χρονο μέσο που ανήκει σε ομάδα της Super League 1 και δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του προπονητή του, γι' αυτό και μένει ελεύθερος.

Κατά την εκτίμηση των ανθρώπων της ΒΕΡΟΙΑΣ, πρόκειται για μια καλή περίπτωση, ενός παίκτη που έχει εμπειρία και μπορεί να βοηθήσει της ομάδα, όχι μόνο σε ένα πρωτάθλημα, όπως αυτό στο οποίο αγωνίζεται φέτος, αλλά και στην SL2 την επόμενη περίοδο, αν με το καλό κερδίσει το εισιτήριο της ανόδου, που είναι και ο στόχος της. Για τον λόγο αυτό άλλωστε το συμβόλαιό του θα είναι διετές.