ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 933 φορές

Με τους νεοαποκτηθέντες και τον αρχηγό της η ΒΕΡΟΙΑ στον Ασπρόπυργο

Στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, η ΒΕΡΟΙΑ αγωνίζεται μακριά από το γήπεδό της και συγκεκριμένα στο Αττικό Λεκανοπέδιο κόντρα στην Ένωση Ασπροπύργου, στην οποία στον α' γύρο παραχώρησε ισοπαλία στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και η οποία προέρχεται από μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο Αιγάλεω.

Σε αυτό το παιχνίδι επανέρχεται ο αρχηγός της Βεροιώτικης ομάδας Αλέξανδρος Βεργώνης, που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής το περασμένο Σάββατο στο ματς με την Καβάλα, όμως το ίδιο δεν θα συμβεί και με τον Πεταυράκη. Ο 27χρονος πλάγιος αμυντικός, εγχειρίστηκε την Παρασκευή (31/1) μετά τον σοβαρό τραυματισμό του λίγο κάτω από το μάτι και θα μείνει για αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων!

Ακόμη θα απουσιάσει από το Κυριακάτικο παιχνίδι και ο Λάμπρος Ταϊρης, που είδε την κόκκινη κάρτα στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με την Καβάλα.

Στον αντίποδα, η «Βασίλισσα» θα ενισχυθεί από τα δύο τελευταία μεταγραφικά της αποκτήματα, τους Μπάμπη Παυλίδη και Στέλιο Πόζογλου, τα δελτία των οποίων εκδόθηκαν την περασμένη Τετάρτη.

* Την αναμέτρηση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε LIVE σχολιασμό οι φίλοι του kerkidasport.gr. Είναι μία ευγενική χορηγία των: