ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1045 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Κρίνεται η παραμονή του Ντόστανιτς

Η παραμονή του Ράτκο Ντόστανιτς στην τεχνική ηγεσία της «Βασίλισσας του βορρά» δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί και όσο περνούν οι μέρες τόσο περισσότερο «φουντώνουν» τα σενάρια περί αποχώρησής του από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.

Μάλιστα, κοντινοί προς τον Γιώργο Αρβανιτίδη κύκλοι, μιλάνε με σιγουριά, ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, αφού ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος των «κυανέρυθρων» φέρεται να είναι δυσαρεστημένος με κάποιες ενέργειες του Σέρβου τεχνικού, τον τελευταίο καιρό.

Σίγουρα, όμως, το συμφέρον της ομάδας επιτάσσει να τα βρουν οι δύο άνδρες και να συνεχίσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους, αφού ο Ντόστανιτς απέδειξε ότι είναι καλός προπονητής, κρατάει χαμηλούς τόνους και είναι συνεργάσιμος, κυρίως με τον ισχυρό άνδρα της Βεροιώτικης ΠΑΕ.

Η τελική συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να γίνει μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα (ίσως ακόμη και σήμερα), ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα και σε περίπτωση που δεν καταλήξουν σε συμφωνία να ξεκινήσει η εύρεση ενός ακόμη προπονητή για τον «ηλεκτρικό» πάγκο της «Βασίλισσας».

Ήδη, πάντως, έχουν ακουστεί τα ονόματα των Παύλου Δερμιτζάκη και Γιάννη Τοπαλίδη!

Ξεκίνησαν οι επαφές με ποδοσφαιριστές

Η διοίκηση της Βεροιώτικης ΠΑΕ ξεκίνησε από την περασμένη εβδομάδα τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι στις 30 Ιουνίου, με τον Μπράνκο Όστοϊτς ως γνωστόν να δίνει τα χέρια με τον Γιώργο Αρβανιτίδη και να παραμένει για έναν ακόμη χρόνο στο «κυανέρυθρο» ρόστερ και τον Πάβελ Κομόλοφ να γίνεται ο πρώτος παίκτης που αποτελεί παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, την περασμένη Παρασκευή υπήρξε συνάντηση του γενικού αρχηγού Γιώργου Λαναρή με τέσσερις ακόμη ποδοσφαιριστές, στους οποίους κατατέθηκαν προτάσεις ανανέωσης.

Συγκεκριμένα οι συζητήσεις έγιναν με τους Γιώργο Καντιμοίρη, Δημήτρη Αμαραντίδη, Νίκο Γεωργιάδη και Αλέξανδρο Βεργώνη με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τους προτάθηκε να συνεχίσουν στην ομάδα με τις ίδιες περίπου απολαβές που είχαν και την περασμένη αγωνιστική σεζόν.

Στην περίπτωση του Γεωργιάδη, που όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας πολύ δύσκολα θα παραμείνει στους «κυανέρυθρους», ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε επικοινωνία που είχαμε μας διέψευσε ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα, τονίζοντας ότι θα μιλήσει πρώτα με τον πρόεδρο και στην συνέχεια θα πάρει την τελική του απόφαση.

Τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν επαφές και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν, με τους ανθρώπους της διοίκησης να τους δίνουν διορία για να απαντήσουν έως και την Παρασκευή 16 Μαΐου, ημέρα δηλαδή που ολοκληρώνεται και τυπικά η φετινή αγωνιστική σεζόν για τους «κυανέρυθρους».

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπάρχει διάθεση παραμονής των Τζόναθαν Λόπεζ, Μαχαμαντού Σισοκό, Κώστα Μπάρμπα, Γκιγέρμο Πέρεζ και Στέφανου Σιόντη, ενώ ερωτηματικό υπάρχει στις περιπτώσεις των Νίκου Αναστασόπουλου και Ίσμαελ Γκονσάλβες.

Τέλος, πολύ δύσκολα θα παραμείνει ο Ζεζίνιο μιας και η διοίκηση θεωρεί υπερβολικές τις απολαβές του, ενώ παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται ο Τραπ που δεν ικανοποίησε με την αγωνιστική του παρουσία τους ανθρώπους της ομάδας.

Αναμένεται Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός

Στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου με το ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ ο Ράτκο Ντόστανιτς δοκίμασε δύο ποδοσφαιριστές, τον Κύπριο αριστερό οπισθοφύλακα Αδάμου και τον Βόσνιο επιθετικό Σάντι Σάχμαν, από τους οποίους όμως δεν είδε και πολλά πράγματα.

Επίσης από το μικροσκόπιο του Σέρβου τεχνικού πέρασε και ο μεσοεπιθετικός του Αγ. Γεωργίου, Τσουλχάι.

Αυτές τις μέρες αναμένεται στη Βέροια για να δοκιμαστεί ένας Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός που προτάθηκε.

«Εξετάζει» τρεις…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η «Βασίλισσα» εξετάζει τις περιπτώσεις τριών ικανών ποδοσφαιριστών για να τους εντάξει στο δυναμικό της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο λόγος για τον Σέρβο χαφ Νίκολα Μπέλιτς που μένει ελεύθερος από τον Πλατανιά, τον Ισπανό μέσο Αντόνιο Ανιέτε της Νίκης Βόλου και τον αριστερό οπισθοφύλακα Θανάση Παντελιάδη του Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στους «κυανέρυθρους».