ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1666 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Αναχώρησε για την Σερβία ο Ντόστανιτς!

Δεν άντεξαν άλλο ο Ράτκο Ντόστανιτς και ο συνεργάτης του Μίλοε Πέτκοβιτς να περιμένουν την κλήση του Γιώργου Αρβανιτίδη για να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους και το μεσημέρι της Δευτέρας (19/05) αναχώρησαν για την πατρίδα τους!

Μετά την αναβολή της συνάντησης της περασμένης Παρασκευής μεταξύ προέδρου και προπονητή, όλα έδειχναν ότι οι δύο άνδρες θα έκαναν σήμερα την τελική τους επαφή για να ξεκαθαρίσουν το θέμα, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη και έτσι ο Σέρβος τεχνικός πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Σερβία.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο Ράτκο Ντόστανιτς θα αποτελέσει παρελθόν από τον «κυανέρυθρο» πάγκο (κάτι που είχε αναφέρει η «Κ» εδώ και μία εβδομάδα), παρά το γεγονός ότι συνέβαλε τα μέγιστα στο να κερδίσει η «Βασίλισσα» την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία, κάτι που όπως φαίνεται δεν εκτιμήθηκε από τον ισχυρό άνδρα της Βεροιώτικης ΠΑΕ.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι διοικούντες έχουν ήδη αρχίσει να αναζητούν τον αντικαταστάτη του, ρίχνοντας το βάρος κυρίως σε περιπτώσεις ξένων τεχνικών, ενώ από την Ελλάδα έχουν ακουστεί εδώ και μέρες τα ονόματα των Παύλου Δερμιτζάκη και Γιάννη Τοπαλίδη. 

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν από σήμερα και στις ανανεώσεις συμβολαίων, με τους Βεργώνη και Αμαραντίδη να βρίσκονται κοντά στην παραμονή, σε αντίθεση με τους Γεωργιάδη, Λόπεζ που πιθανότατα θα αποχωρήσουν.

Σημαντική διαφορά υπήρξε στο οικονομικό με τον Καντιμοίρη αλλά πιστεύετε πως θα γίνει μια ακόμη προσπάθεια επαναπροσέγγισης, ενώ όλα είναι ανοιχτά στις περιπτώσεις των Γκιγέρμο, Μπάρμπα και Αναστασόπουλου.

Ενδιαφέρον για Εσπάρθα;

Χθεσινές πληροφορίες έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της ΒΕΡΟΙΑΣ για τον Χοκίν Εσπάρθα, που έχει περάσει και από τον Παναθηναϊκό για έξι μήνες τη σεζόν 2012-13. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, που προέκυψε από δηλώσεις του προέδρου της Θαμόρα, με την οποία αγωνίστηκε φέτος ο Εσπάρθα, η «Βασίλισσα του βορρά» ενδιαφέρεται για τον 26χρονο χαφ-εξτρέμ, που ξεκίνησε την καριέρα του από την Οσασούνα σε ηλικία 19 ετών. Εχει αγωνιστεί ακόμη σε Ουέσκα και πέρυσι στη Θαμόρα. Μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, αλλά είναι αριστεροπόδαρος.