ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1259 φορές

Πάει για… Ισπανικό μοντέλο η «Βασίλισσα»;

Στροφή προς το… Ισπανικό μοντέλο φαίνεται πως κάνει η διοίκηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, μετά την μη ανανέωση της συνεργασίας με τον Ράτκο Ντόστανιτς.

Ο ισχυρός άνδρας της «Βασίλισσας» Γιώργος Αρβανιτίδης είχε το βράδυ της Δευτέρας συνάντηση στα γραφεία του συλλόγου με τον Κίκε Ερνάντεθ (φωτο), πρώην προπονητή του Λεβαδειακού και του Άρη, ο οποίος μέχρι πρότινος εργαζόταν στην Χέρκουλες, με σκοπό να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του όσον αφορά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ιστορικής ομάδας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα όσα συζήτησαν οι δύο άνδρες δεν έγιναν γνωστές, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο 55χρονος βρέθηκε πριν λίγες μέρες στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου μαζί με τον μάνατζέρ του και παρακολούθησε το φιλικό που έδωσαν οι «κυανέρυθροι» κόντρα στην Skoda Ξάνθη.

Σε περίπτωση που ευοδωθεί η συνεργασία, οι Βεροιώτες θα επιδιώξουν να την εκμεταλλευθούν και με άλλους τρόπους, όπως για παράδειγμα να φέρουν κάποιους ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά, μιας και ο Κίκε Ερνάντεθ γνωρίζει πολύ καλά την αγορά της Ιβηρικής χερσονήσου.