ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1014 φορές

Αποχαιρέτησε τους φίλους της «Βασίλισσας» ο Γκιγέρμο!

Ένας αξιόλογος ποδοσφαιριστής που ήταν από τα αγαπημένα παιδιά της Βεροιώτικης κερκίδας, ο ισπανός Γκιγέρμο Πέρεζ, αποχαιρέτησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook τους φιλάθλους της «Βασίλισσας» μιας και δεν θα συνεχίσει να φοράει τα «κυανέρυθρα».

Ο 26χρονος μέσος άφησε αιχμές προς την διοίκηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ τονίζοντας μεταξύ άλλων πως εισέπραξε αδιαφορία την χρονιά που μας πέρασε λόγω του σοβαρού τραυματισμού του και ότι το σπουδαιότερο πράγμα είναι ο σεβασμός μεταξύ των ανθρώπων.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Θέλω να σας πω ότι ολοκλήρωσα το συμβόλαιό μου με την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ. Είναι επίσημο. Αλλά εδώ υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από τα χρήματα, το ποδόσφαιρο ή την επιχείρηση. Είναι ο σεβασμός μεταξύ των ανθρώπων, μεταξύ μας.

Ήταν, ίσως, η πιο δύσκολη χρονιά στην καριέρα μου και την έχω ζήσει μόνος μου. Ένιωσα μόνος από την πρώτη μέρα που έκανα την επέμβαση στο γόνατό μου (εκτός από τους συναδέλφους μου και την σύντροφό μου).

Κρατάω πολλά πράγματα επειδή πιστεύω ότι ο χρόνος μας φέρνει πίσω ότι κάνουμε. Απλά για να γράψει ότι οι μέρες μου στη ΒΕΡΟΙΑ ήταν μεγάλες.

Ένιωσα σαν στο σπίτι μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας. Θα σας δω και πάλι, σύντομα».