ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2117 φορές

Αρβανιτίδης στο kerkidasport: «Αλλάζει ριζικά η ομάδα»

Την αλλαγή πλεύσης της ομάδας προανήγγειλε με δηλώσεις του στο kerkidasport.gr ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Γιώργος Αρβανιτίδης, ο οποίος είναι αποφασισμένος να δώσει ισπανικό… χρώμα στη «Βασίλισσα» της νέας περιόδου!

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον ισχυρό άνδρα του Βεροιώτικου συλλόγου, τον ρωτήσαμε να μας πει για την παρουσία στην πόλη του Ισπανού προπονητή Κίκε Ερνάντεθ, για την περίπτωση παραχώρησης του Μπεν αλλά και για το ξεκαθάρισμα που γίνεται στο ρόστερ:

Αναλυτικά τα όσα μας είπε:

«Με τον Κίκε Ερνάντεθ μας συνδέει μια φιλία και ζήτησα από αυτόν να μου πει την άποψή του. Πρόθεσή μου είναι να αλλάξει πλεύση η ομάδα και να πάμε σε ισπανικό μοντέλο, το οποίο είναι πολύ προηγμένο. Για να πετύχει η αλλαγή αυτή αποφάσισα ο νέος προπονητής να προέρχεται από την ισπανική σχολή».

Σε ερώτησή μας εάν αυτός θα είναι ο Κίκε Ερνάντεθ είπε ότι αυτό δεν είναι απαραίτητο.

Από τα συφραζόμενα λοιπόν του κου Αρβανιτίδη βγαίνει το συμπέρασμα ότι είναι πολύ πιθανό να αναθέσει τον σχεδιασμό της νέας ομάδας σε προπονητή που θα προέρχεται και αυτός από την χώρα της Ιβηρικής.

Ερωτηθείς ο μεγαλομέτοχος της Βεροιώτικης ΠΑΕ για την «ξεσκαρτάρισμα» που γίνεται τις τελευταίες μέρες στο ρόστερ της ομάδας, με την αποχώρηση των Κομόλοφ, Γκονσάλβες, Σισοκό, Τραπ, Γκιγέρμο, Μπάρμπα, Σιόντη και πιθανότατα των Ζεζίνιο, Λόπεζ και Γεωργιάδη, είπε:

«Ναι, είμαστε αποφασισμένοι να ανανεώσουμε πλήρως το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Μετά τον Μπεν που θα φύγει οπωσδήποτε, δεχόμαστε να συζητήσουμε για την παραχώρηση των Μπαργκάν, Καλτσά και για οποιονδήποτε άλλον παίκτη μας ζητηθεί».

Μιας και ο λόγος για τις παραχωρήσεις παικτών, ζητήσαμε από τον Γ. Αρβανιτίδη να μας πει κατά πόσο αληθεύουν τα χθεσινά δημοσιεύματα που αφορούσαν την οριστική μετακίνηση του Μπεν στον Ολυμπιακό. Κάτι που μας διέψευσε κατηγορηματικά λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Δεν έχουμε προτίμηση σε καμία ομάδα. Αυτήν τη στιγμή βρισκόμαστε σε συζητήσεις με διάφορες ομάδες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό».

Σε ερώτησή μας για τις κινήσεις που θα γίνουν για την ενίσχυση της ομάδας, τόνισε:

«Είναι φυσικό μετά από την αποχώρηση τόσων ποδοσφαιριστων να πάρουμε πολλούς νέους παίκτες ώστε να φρεσκάρουμε και την ομάδα αλλά και το ενδιαφέρον του κόσμου, με παίκτες πρώτης διαλογής που θα αποτελούν τον κορμό της νέας ομάδας».

Τέλος, όσον αφορά κάποια παράπονα που εξέφρασε ο Γκιγέρμο με δήλωσή του στο facebook, τα οποία είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας και έχουν να κάνουν με την αδιαφορία –όπως λέει– της ΠΑΕ, ο κος Αρβανιτίδης απάντησε:

«Έχουμε όλες τις αποδείξεις για τα χρήματα που δόθηκαν (οι επεμβάσεις των ποδοσφαιριστών καλύπτονται από ασφαλιστική εταιρία) για τον Γκιγέρμο. Απορώ με τα παράπονα που κάνει, εκτός και αν θα πρέπει από εδώ και πέρα να αλλάζουμε και τις… πάνες των ποδοσφαιριστών»!