
- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 782 φορές
Β. Ντίσιος: "Τα καλύτερα είναι μπροστά για τη ΒΕΡΟΙΑ"
Μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ για την λύση της συνεργασίας τους, ο άμεσος συνεργάτης του Κώστα Γεωργιάδη στην τεχνική ηγεσία, Βαγγέλης Ντίσιος ανέφερε στην προσωπική του σελίδα στο fb τα εξής:
Με αφορμή τη λήξη του συμβολαίου μου και της συνεργασίας με την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Ν.Π.Σ 2019, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την επιλογή, την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση με την οποία πορευτήκαμε τους τελευταίους 7 μήνες.
Επίσης, τους συνεργάτες προπονητές για την αγαστή συνεργασία και πορεία όλο αυτό το διάστημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της ομάδας που προσπαθούσαν να βελτιώνουν και να κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα μας. Τέλος, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που εργάστηκαν με ζήλο, επαγγελματισμό και διάθεση.
Ένα είναι σίγουρο, τα καλύτερα είναι μπροστά και σύντομα η ομάδα θα βρίσκεται εκεί που πραγματικά αξίζει και επιτάσσει η ιστορία της.
Σχετικά Άρθρα
-
Μεγάλη τιμή για τη Βέροια και την Ημαθία: Ο Γιώτης Τσαλουχίδης στην εκδήλωση του ΠΣΑΤ για το Παγκόσμιο Κύπελλο
-
Προς μετάθεση το Αστέρας Αγ. Νικολάου – Βέροια για το Κύπελλο Ερασιτεχνών!
-
Πρώτη μεταγραφή για τον Μακεδονικό Πλατάνου με Παναγιώτη Κούκλα
-
Η Νάουσα καλεί τους φιλάθλους στη Μηχανιώνα - Δωρεάν λεωφορείο για το ματς Κυπέλλου