ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1398 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Ξεκινάει η προετοιμασία και ο... χορός των ανακοινώσεων!

Την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική σεζόν ξεκινάει η "Βασίλισσα του βορρά".

Το απόγευμα της Δευτέρας 24/8, παίκτες και τεχνικό τιμ θα δώσουν το πρώτο τους ραντεβού στο βοηθητικό κέντρο της ομάδας, στο Ταγαροχώρι, πραγματοποιώντας την πρώτη τους προπόνηση για την καινούργια χρονιά, η οποία θα βρεί την ομάδα στην SL2.

Παράλληλα, αναμένονται άμεσα και οι πρώτες μεταγραφικές ανακοινώσεις, αφού όλο αυτό το διάστημα οι Βεροιώτες βρίσκονταν σε συζητήσεις και επαφές με πολλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Κάποιοι από αυτούς έχουν ήδη συμφωνήσει να φορέσουν την φανέλα της «Βασίλισσας», όπως για παράδειγμα ο γκολκίπερ Μάρκος Βελλίδης, ο αμυντικός Απόστολος Σκόνδρας και αρκετοί ακόμη.

Υπάρχουν επίσης πολλά ονόματα παικτών, τα οποία βολιδοσκόπησαν οι Βεροιώτες και κάποια από αυτά έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, όπως για παράδειγμα τον Καλογεράκη, τον Πλατέλλα, τον Διαμαντόπουλο, τον Γιουνές, τον Γροντή, τον Μπουκουβάλα.

Όπως όλα δείχνουν, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσουν οι μεταγραφικές ανακοινώσεις, χωρίς όμως να αποκλείεται ο «χορός» των ανακοινώσεων να ανοίξει και λίγες μέρες νωρίτερα!

Τέλος, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει και η επίσημη παρουσίαση του νέου τεχνικού της «Βασίλισσας» Παύλου Δερμιτζάκη και των συνεργατών του.