ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1785 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Ανακοινώνει τρεις, κρούση σε δυο πρώην!

Έφτασε επιτέλους η ώρα των μεταγραφικών ανακοινώσεων στη "Βασίλισσα του βορρά"!

Οι Βεροιωτες, που όλο αυτό το διάστημα εργάζονταν πυρετωδώς για το στήσιμο της καινούργιας ομάδας, η οποία θα αγωνιστεί στην SL2, έχουν έρθει σε συμφωνία σχεδον με το 80% του νέου ροστερ και άμεσα θα ξεκινήσουν τις ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτοι παίκτες που θα ανακοινωθούν επίσημα, θα είναι τρεις πρώην του ΠΑΣ Γιάννινα!

Ο λόγος για τον 33χρονο τερματοφύλακα Μάρκο Βελλίδη, που έπαιξε ακόμη σε Ολυμπιακό Λευκωσίας, Λαμία, Π.Α.Ο.Κ., Άρη, τον 31χρονο κεντρικο αμυντικό Απόστολο Σκόνδρα που αγωνίστηκε και σε Λάρισα, Ατρόμητο, Θρασύβουλο, Διαγόρα και τον 32χρονο δεξιό οπισθοφύλακα Μιχάλη Μπουκουβάλα που πέρασε και από Ηρακλή, Τρίκαλα, Κέρκυρα, Λάρισα, Παναιτωλικό.

Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες της "Βασιλισσας" προσπαθούν να κανουν το "μπαμ", προσεγγίζοντας δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με επιτυχία στο πρόσφατο παρελθόν στην ομάδα!

Πρόκειται για τον 32χρονο πλέον, βεροιώτη μεσοεπιθετικό Θόδωρο Βασιλακάκη, που αγωνιζόταν στην κυπριακή Ανόρθωση και στο παρελθόν έπαιξε σε Ατρόμητο και Ξάνθη, και τον 28χρονο πλάγιο επιθετικό Νικολάο Ντουμίτρου που φόρεσε την φανέλα αρκετων ιταλικών ομάδων μεταξύ των οποίων και της Νάπολι, ενώ τελευταια αγωνιζόταν στην Α' Κατηγορία της Ρουμανίας.

 Ωστόσο, οι περιπτώσεις των δύο αυτών ικανότατων ποδοσφαιριστών μόνο εύκολες δεν είναι, αφού το κασέ τους είναι ιδιαίτερα υψηλό για τα δεδομένα της Super League 2!