ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1280 φορές

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Λάμπρου Ταΐρη στη ΒΕΡΟΙΑ

Μεταξύ των δεκατριών ποδοσφαιριστών που αποχώρησαν από την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ, ήταν και το όνομα του 27χρονου μέσου Λάμπρου Ταΐρη.

Μια απόφαση που ξάφνιασε αρκετούς, αφού ο Κοζανίτης ποδοσφαιριστής ήταν από αυτούς που πρόσφεραν στη «Βασίλισσα» (27 συμμετοχές και 2 γκολ σε 1,5 χρόνο παρουσίας).

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο πρώην πλέον παίκτης της ΒΕΡΟΙΑΣ αναφέρει:

«Μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στην ομάδα της Βέροιας, ένας όμορφος κύκλος για μένα φτάνει στο τέλος του...Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου για τις υπέροχες στιγμές που περάσαμε μαζί , τους προπονητές που συνεργαστήκαμε και τα επιτελεία τους και φυσικά την διοίκηση της ομάδας, διοίκηση που σπανίζει στις μέρες μας και που έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο της χώρας μας!

Επίσης, ένα ευχαριστώ ειναι λίγο για τους αφανείς ήρωες της ομάδας, οπως είναι οι φροντιστές και οι φυσικοθεραπευτές, οι οποίοι ήταν κάθε μέρα εκεί για εμάς..

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας και του εύχομαι να δει σύντομα την αγαπημένη του βασίλισσα εκεί που πραγματικά ανήκει! Εύχομαι στην Βέροια καλή σεζόν και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει..@veria_nfc».