ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 970 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Στα τέλη της εβδομάδας η άφιξη των Ισπανών

Για τα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας μετατέθηκε η άφιξη στην Ελλάδα του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Κίκε Ερνάντεθ και του νέου προπονητή της ομάδας Χοσέ Γκρανέρο (φωτο).

Οι δύο Ισπανοί τεχνικοί ηγέτες της «Βασίλισσας του βορρά», που ήταν προγραμματισμένο να έρθουν στη Βέροια σήμερα Τρίτη, ανέβαλαν για λίγες μέρες την άφιξή τους λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και αν όλα πάνε καλά θα βρίσκονται την Παρασκευή (06/06) στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Μαζί τους θα φέρουν και προτάσεις για κάποιους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους από την Ιβηρική και θα αποφασίσουν από κοινού με τη διοίκηση για το αν θα προχωρήσουν ή όχι στην απόκτησή τους.

Παράλληλα οι «κυανέρυθροι» βολιδοσκοπούν και κάποιες περιπτώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών, ενώ βρίσκονται σε αναμονή επίσημων προτάσεων όσον αφορά τις παραχωρήσεις των Μπεν, Μπαργκάν και Καλτσά.

Οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν άμεσα καθώς η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική σεζόν θα ξεκινήσει την Δευτέρα 30 Ιουνίου και μέχρι τότε θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της ομάδας.