- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1046 φορές
ΒΕΡΟΙΑ: Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με ΠΑΟ Κουλούρας
Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι, έστω και προπονητικού χαρακτήρα, δίνει σήμερα (29/8 - 18:00) στο γήπεδο Ταγαροχωρίου η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ.
Αντίπαλος θα είναι ο ΠΑΟ Κουλούρας που αγωνίζεται στην Α' ΕΠΣΗ και ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ.
Όσον αφορά το αρχικό στάδιο προετοιμασίας, αυτό συνεχίζεται κάτω από τις οδηγίες του Παύλου Δερμητζάκη και των συνεργατών του, με διπλές προπονήσεις πρωί - απόγευμα, στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου, στις οποίες παίρνουν μέρος από το ξεκίνημα και τα νέα αποκτήματα της ομάδας, οι Μάρκος Βελλίδης, Απόστολος Σκόνδρας, Μιχάλης Μπουκουβάλας και Γιάννης Λουκίνας, ενώ από την Πέμπτη προστέθηκε και ο Τάσος Παπαχρήστος.
Αύριο Κυριακή και ύστερα από ένα πολύ κουραστικό πενθήμερο, ο Καβαλιώτης τεχνικός θα ξεκουράσει τους παίκτες του, δίνοντάς τους ρεπό, ενώ από την ερχόμενη Δευτέρα οι Βεροιώτες θα μπουν σε κανονικό ρυθμό διπλών προπονήσεων, στις 8:30 το πρωί και στις 6 το απόγευμα.
* Η "Βασίλισσα" έχει κλείσει και ένα δυνατό φιλικό, εκτός έδρας με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου, για την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου (το ανακοίνωσαν οι Βολιώτες).
Σχετικά Άρθρα
-
Με πίστη και επιστροφές η "Βασίλισσα" στην Κατερίνη για το γειτονικό ντέρμπι με τον Πιερικό -
Επίσημο: Νέος προπονητής της Καλλιθέας ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης -
Ντούσκα στο kerkidasport.gr: "Σπίτι μου η Βέροια, στόχος η άνοδος με τις Σειρήνες" -
Ανταγωνιστική παρά την ήττα από την ΕΠΣ Μακεδονίας η Μικτή Ημαθίας Κ14







