ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1006 φορές

Θετικά δείγματα γραφής από τη ΒΕΡΟΙΑ, 3-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ένα μέρος των φετινών δυνατοτήτων της έδειξε η ΒΕΡΟΙΑ στο φιλικό με τον "σουπερλιγκάτο" ΠΑΣ Γιάννινα, του οποίου επικράτησε με σκορ 3-0 στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη με πολύ καλή απόδοση και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης, περιόρισε τον αντίπαλο και έφτασε σε μια σημαντική νίκη γοήτρου, πετυχαίνοντας δυο γκολ στο πρώτο μέρος κι ένα στις αρχές της επανάληψης.

Η "Βασίλισσα" ήταν καλύτερη στο πρώτο 45λεπτο και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους Γιαννιώτες, ενώ επιθετικά σκόραρε δύο φορές. Στο 28’ ο Λουκίνας με εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 1-0 (ανατροπή Πασά από Πανουργιά), ενώ στο 40’ πάλι ο Λουκίνας από κοντά, μετά από σουτ του Πασά στο δοκάρι, διπλασίασε τα τέρματα της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 52' οι γηπεδούχοι σημείωσαν και τρίτο γκολ, όταν μετά από σέντρα ακριβείας του Πόζογλου, ο Πασάς από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!

Από εκεί και μετά η "Βασίλισσα" συντήρησε το προβάδισμά της μέχρι το τέλος χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα.

Χωρίς τους Βοσνιάδη, Στάμου, Σκόνδρα και Μπουκουβάλα που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμού έπαιξε η ΒΕΡΟΙΑ, ενώ το ανεπίσημο ντεμπούτο τους έκαναν οι νεοαποκτηθέντες Οικονόμου και Αποστολόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαλούτας (Παπαδάκης, Νησελίτης)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης (61’ Τσιμόπουλος), Μουχάλης, Παπαχρήστος, Πεταυράκης (89' Τασιόπουλος), Μαραγκός, Βεργώνης (73’ Οικονόμου), Μπλέτσας (87' Περτσιούνης), Σιμόνι (59’ Μούργος), Πόζογλου (82’ Αποστολόπουλος), Πασάς (85’ Ιωάννου), Λουκίνας (66’ Καραγιάννης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Γιαννίκογλου, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Πανουργιάς, Γώγος, Κάστρο (46’ Λιάσος), Ντομίνγκες, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Δούμτσης (46’ Λώλης), Λέο. Στο 57’ βγήκαν οι Οικονομόπουλος, Πήλιος, Πανουργιάς, Γώγος, Ντομίνγκες, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Λέο και μπήκαν οι Σαλιάκας, Ροντρίγκο, Νάουμετς, Παντελάκης, Πίρσμαν, Καρτάλης, Σιόντης, Παμλίδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR