ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1489 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Φιλική "τεσσάρα" επί του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων

Φιλική νίκη με σκορ 4-0 επί του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων σημείωσε η ΒΕΡΟΙΑ, στο προπονητικό κέντρο Ταγαροχωρίου, το απόγευμα της Παρασκευής 13 Αυγούστου.

Ήταν το πρώτο παιχνίδι προετοιμασίας για τις δύο ομάδες, που παρουσιάστηκαν σαφώς ανέτοιμες παίζοντας κάτω από υψηλή θερμοκρασία. Η "Βασίλισσα" έδειξε την διαφορά ποιότητας που την χωρίζει, μιας και αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία και έφτασε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία στη νίκη.

Το σκορ για την Βεροιώτικη ομάδα άνοιξε ο Πασάς. Ο Περδίκης διπλασίασε τα τέρματα της «Βασίλισσας» και ο Γαβριηλίδης σημείωσε το 3-0. Το τελικό 4-0 πέτυχε ο Μούργος.

Διαιτητές: Μελτζανίδης (Χριστοδούλου, Ζουρνατζίδης).

ΒΕΡΟΙΑ (Α’ ημίχρονο): Βελλίδης, Μαραγκός, Δημόπουλος, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος, Μπλέτσας, Ισαακίδης, Μανσούρ, Φορνάλι (υπό δοκιμή), Ορφανίδης, Πασάς. Αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος, Τασιόπουλος, Αντωνιάδης (υπό δοκιμή).
(Β’ ημίχρονο): Τσιμόπουλος, Σκόνδρας, Περδίκης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Γαβριηλίδης, Οικονόμου, Πόζογλου, Μούργος, Λουτζανιώτης, Χερίδης.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Ατανάσωφ, Κιρκιλιανίδης, Τσιούχας, Τσιρίδης, Αβραμόπουλος, Περτσιούνης, Κατράνας, Βασίλτσης, Μουρατίδης, Μπεκιαρίδης.
Αγωνίστηκαν και οι Αργυρόπουλος, Λίτσι, Πίκος, Ιατρόπουλος, Χατζόπουλος, Γεωργίου, Μανωλόπουλος, Κίτσας Ε., Λαμπρόπουλος.