ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 947 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Τελεσίγραφο σε Μαλονγκά!

Ξεκαθαρίζει οριστικά μέχρι σήμερα το βράδυ η περίπτωση του Ντομινίκ Μαλονγκά στη ΒΕΡΟΙΑ.

Ο Γάλλος επιθετικός, που υπέγραψε προσύμφωνο με τους «κυανέρυθρους» και αναμενόταν στην πόλη της Βέροιας την περασμένη Πέμπτη, δεν έδωσε ακόμη σημεία ζωής!

Έτσι, οι ιθύνοντες της ομάδας έδωσαν στον εκπρόσωπό του τελεσίγραφο μέχρι σήμερα το βράδυ, για να απαντήσει οριστικά εάν επιθυμεί ή όχι να φορέσει την φανέλα της «Βασίλισσας του βορρά».

Σε περίπτωση που τελικά «ναυαγήσει» η υπόθεση της απόκτησής του, οι Βεροιώτες θα πάνε σε άλλες λύσεις ποδοσφαιριστών για την γραμμή κρούσης, τους οποίους έχουν ήδη στην λίστα τους.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με ανθρώπους της ΠΑΕ, το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να κλείσουν 2-3 ακόμη μεταγραφές, ενώ όσον αφορά την περίπτωση της επιστροφής του Αμαραντίδη, που αναφέραμε σε χθεσινό μας ρεπορτάζ, τόσο η πλευρά του παίκτη όσο και η ομάδα επιβεβαιώνουν ότι βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις!

Σχετικά με τους δύο νεαρούς χαφ που δοκιμάζονται στις τελευταίες προπονήσεις της «Βασίλισσας», τον Καμερουνέζο Μαμαντού και τον Ισπανό Κάρλος, αφήνουν καλές εντυπώσεις -ιδιαίτερα ο πρώτος- και είναι πολύ πιθανό να αποκτηθούν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τέλος, οι «κυανέρυθροι» θα προπονηθούν και σήμερα πρωί – απόγευμα, ενώ το Σάββατο είναι πιθανό (δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη) να δώσουν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Κέρκυρα που προετοιμάζεται στα 3-5 Πηγάδια.