ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 921 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Ματιές και στην Κύπρο...

Στην αγορά της Κύπρου ρίχνουν τις τελευταίες μέρες τα… δίχτυα τους οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.

Οι «κυανέρυθροι» έχουν εντοπίσει δύο περιπτώσεις έμπειρων και αξιόλογων ποδοσφαιριστών για την γραμμή κρούσης, οι οποίοι αγωνίζονται στο Κυπριακό πρωτάθλημα και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν κάποια από αυτές, από τη στιγμή μάλιστα που έχει «κολλήσει» η υπόθεση του Ντομινίκ Μαλονγκά.

Το θέμα του Γάλλου επιθετικού αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά μέσα στις επόμενες μέρες, μιας και η πλευρά του παίκτη επικαλέστηκε πρόβλημα στην λύση του συμβολαίου του με την Ιταλική Τσεζένα. Ισπανικά ρεπορτάζ πάντως αναφέρουν ότι η Μούρθια κάνει προσπάθειες να διατηρήσει τον παίκτη στις τάξεις της και τη νέα αγωνιστική σεζόν!

Οι Βεροιώτες έχουν ακόμη στην λίστα τους ποδοσφαιριστές από την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Γαλλία και με κάποιους από αυτούς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις. Έτσι δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρξουν ανακοινώσεις από την «κυανέρυθρη» ΠΑΕ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα συνέχισε με πρωινή προπόνηση την προετοιμασία της, με τον Χοσέ Γκρανέρο να βλέπει το νεαρό Μεληκιώτη να αποχωρεί τραυματίας (διάστρεμμα στον αστράγαλο) και τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 10ήμερη αποχή του από τις προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα, οι δύο νεαροί χαφ Μαμαντού και Κάρλος συνεχίζουν να δοκιμάζονται από τον Ισπανό τεχνικό της «Βασίλισσας», ο οποίος θα τους «τσεκάρει» και στο φιλικό του Σαββάτου (19/07, 18:00) με την Κέρκυρα, που ως γνωστόν θα γίνει στο γήπεδο των 3-5 Πηγαδιών.

Αύριο Πέμπτη οι «κυανέρυθροι» θα προπονηθούν στις 8 το πρωί και στις 7 το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου.