ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1048 φορές

Επέστρεψε και επίσημα στη "Βασίλισσα" ο Δημήτρης Αμαραντίδης!

Στο ρόστερ της "Βασίλισσας του βορρά" επέστρεψε και επίσημα, όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και μέρες, ο 28χρονος αμυντικός Δημήτρης Αμαραντίδης.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν τα είχε βρει μετά την λήξη του πρωταθλήματος με την διοίκηση στο οικονομικό κομμάτι και αποχώρησε από την ομάδα. 

Ωστόσο δεν βρήκε κάποια καλύτερη πρόταση, παρότι το όνομά του ακόυστηκε κατά καιρούς για κάποιες ομάδες και από την στιγμή που δεν υπέγραψε σε άλλον σύλλογο και η ΒΕΡΟΙΑ συνέχιζε να ψάχνει παίκτη για την αριστερή της πτέρυγα, ο Αμαραντίδης μάλλον αποτελούσε μία πολύ καλή επιλογή.

Έτσι λοιπόν, οι δύο πλευρές έβαλαν λίγο... νερό στο κρασί τους και κατέληξαν σε συμφωνία, με τον "πόντιο" να συνεχίζει στα "κυανέρυθρα" και την επόμενη σεζόν, αποτελώντας ένα πολύ χρήσιμο εργαλεία στα χέρια του Χοσέ Γκρανέρο.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Βεροιώτικη ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

"Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή Δημήτρη Αμαραντίδη. 

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος που επέκτεινα το συμβόλαιο μου με τη Βέροια παρότι είχα 3 προτάσεις από άλλες ομάδες. Είμαι ποδοσφαιριστής της ομάδας εδώ και 4 χρόνια και είμαι συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα και την πόλη. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους συνέβαλαν τα μέγιστα στην επέκταση του συμβολαίου μου. Τα υπόλοιπα, στο γήπεδο!"