ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1127 φορές

Στα "κυανέρυθρα" ο Ιβάν Μαλόν Αραγονές!

Την μεταγραφή που σας είχαμε προαναγγείλει από νωρίς το μεσημέρι ολοκλήρωσε η «Βασίλισσα του βορρά», ανακοινώνοντας την απόκτηση του Ιβαν Μαλόν Αραγονές.

Ο Ισπανός δεξιός οπισθοφύλακας βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Ελλάδα και σήμερα το μεσημέρι μετέβη στα γραφεία της Βεροιώτικης ΠΑΕ για να συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας τις τελευταίες λεπτομέρειες του μονοετούς συμβολαίου του.

Αφού τα βρήκαν σε όλα, λίγο αργότερα ανακοινώθηκε και επίσημα από τους «κυανέρυθρους»:

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου ποδοσφαιριστή Ivan Malon Aragones. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και αφού υπέγραψε το συμβόλαιό του, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Βέροια. Σήμερα ανοίγει μία νέα σελίδα στην καριέρα μου. Υπόσχομαι στους φιλάθλους της ομάδας ότι θα τιμήσω την φανέλα της "Βασίλισσας του Βορρά" και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο Ιβαν Μαλόν, που θα αγωνίζεται με το Νo 18 στην πλάτη, ανήκε πέρσι στην Μιράντες, με την οποία έπαιξε σε 25 ματς στην Segunda Division σκοράροντας μάλιστα και 1 φορά. Αγωνίστηκε ακόμη στην Νουμάνθια, την Αλαβές, την Ποντενέδρα, τη Μούρθια, την Γκάντια και την Ολίβα.