ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 855 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Ξεχώρισε και πάλι ο Γαβριηλίδης - Κακή παρένθεση η ήττα στο Καυτανζόγλειο

Δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα οι περισσότεροι παίκτες της, με αποτέλεσμα η ΒΕΡΟΙΑ να γνωρίσει την Τετάρτη την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, από τον ΠΟΤ Ηρακλή με 1-0, για την εμβόλιμη 10η αγωνιστική της SL2.

Η "Βασίλισσα" είχε να αντιμετωπίσει και απουσίες της τελευταίας στιγμής, μιας και ο Παύλος Δερμιτζάκης στερήθηκε των υπηρεσιών τριών παικτών του. Στην τελευταία προπόνηση, παρουσίασαν πρόβλημα οι Μαραγκός, Οικονόμου, ο πρώτος στην φτέρνα και ο δεύτερος με ίωση (έκανε εξετάσεις για κορωνοϊό που ήταν αρνητικές), ενώ την ημέρα του αγώνα, ο τρίτος στόπερ της ομάδας Στέργιος Δημόπουλος, διεγνώσθη με κορωνοϊό, ενώ προοριζόταν για αντικαταστάτης του αρχηγού!

Έτσι ο Καβαλιώτης τεχνικός, αναγκάσθηκε να αλλάξει τα σχέδιά του, ως προς την αρχική 11άδα, τοποθετώντας παρτενέρ του Σκόνδρα τον Πεταυράκη και χρησιμοποιώντας στην θέση του αριστερού οπισθοφύλακα τον Παπαχρήστο. Και όλα αυτά την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, κάτι που σίγουρα επηρέασε το όλο κλίμα στο Βεροιώτικο στρατόπεδο.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, η τύχη έπαιξε άσχημο παιχνίδι στους "κυανέρυθρους", αφού ο Πεταυράκης έγινε αναγκαστική αλλαγή, λόγω τραυματισμού, στο 39΄ του αγώνα με τον Ηρακλή και επιστρατεύτηκε στην θέση του, ο τέταρτος στόπερ της ομάδας, ο Περδίκης, που μετρούσε πολύ λίγες παρουσίες στα επίσημα παιχνίδια της!

Με όλα τα παραπάνω δεν θέλουμε να δικαιολογήσουμε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, ούτε την μέτρια απόδοση σε ένα παιχνίδι «κλειδί», όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε, αφού θα μπορούσε η "Βασίλισσα" να περάσει ξανά μόνη πρώτη, μετά την ήττα της πρωτοπόρου Ξάνθης στη Λάρισα.

Οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ την Τετάρτη, δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, δεν είχαν την αποφασιστικότητα, ούτε και την αποτελεσματικότητα προηγούμενων παιχνιδιών, σε κάποια από τα οποία κατάφερναν να φτάνουν σε ανατροπή του σκορ. Μάλιστα φάνηκαν οι απουσίες των Μαραγκού και Οικονόμου, δύο παικτών που έχουν συμβάλει στην πολύ καλή μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας, με τον πρώτο να έχει «δέσει» αρμονικά με τον Σκόνδρα στο κέντρο της άμυνας, και τον δεύτερο με τον Γαβριηλίδη στον χώρο του κέντρου. Έτσι είδαμε να απειλείται η εστία της "Βασίλισσας", περισσότερο από κάθε άλλη φορά.  

Από τους παίκτες της, θα πρέπει να εξάρουμε την παρουσία του Βασίλη Γαβριηλίδη και στο ματς του Καυτανζογλείου (φωτο), ενός παίκτη που αθόρυβα κάνει πολύ δουλειά στο κέντρο, όχι μόνο ως ανασταλτικό χαφ, αλλά βοηθώντας και στον επιθετικό τομέα, παίρνοντας πρωτοβουλίες και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας του. Ήταν μακράν ο καλύτερος, δίνοντας πολλές μάχες σώμα με σώμα, κάνοντας πολλά χιλιόμετρα, θέλοντας να καλύψει και το κενό του Οικονόμου, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει ο Ράμος που ίσως θέλει λίγο ακόμη χρόνο, καθότι ήρθε στην ομάδα ανέτοιμος.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η εμφάνιση και το αποτέλεσμα, θα είναι μία κακή παρένθεση για τη ΒΕΡΟΙΑ και ότι από το νέο έτος, θα επανέλθει στις εμφανίσεις που δίκαια την έφεραν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, με τους αντιπάλους της να την παρουσιάζουν ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο.