ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1099 φορές

«Εξετάζει» τον Ιβαν Πέρεζ η ΒΕΡΟΙΑ

Συνεχίζουν τις μεταγραφικές αναζητήσεις οι ιθύνοντες της «Βασίλισσας του βορρά», κοιτώντας κυρίως στις αγορές της Ισπανίας και της Γαλλίας.

Ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν το τεχνικό επιτελείο της ομάδας είναι ο 28χρονος Ισπανός μέσος Ιβάν Πέρεζ Μαθέιρα (φωτο), ο οποίος τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνιζόταν στην β’ κατηγορία της Ισπανίας με την φανέλα της Λούγκο (49 συμμετοχές / 3 γκολ).

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Ντεπορτίβο β’, στην οποία αγωνίστηκε από το 2006 έως το 2009, ενώ στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια μετρώντας 20 συμμετοχές στην Primera Division. Αγωνίστηκε ακόμη στις Πονφεραντίνα και Μοντανέρος.

Οι Βεροιώτες, εκτός από τον Πέρεζ, βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με αρκετούς ακόμη ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και κάποια "ηχηρά" ονόματα και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Από εκεί και πέρα, στις προπονήσεις συνεχίζουν να παίρνουν μέρος ο Ισπανός Κάρλος Βίγια και ο Καμερουνέζος Ερικ Μαμαντού, με τον δεύτερο ιδιαίτερα να αφήνει καλές εντυπώσεις και όπως δείχνουν τα πράγματα να παραμένει στους «κυανέρυθρους».

Επίσης, από χθες δοκιμάζεται και ένας ακόμη νεαρός Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός που αγωνιζόταν στην Ισπανία.