ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1411 φορές

Πέρασε και από την Αριδαία η ΒΕΡΟΙΑ - Παράπονα από την διαιτησία!

Δεν σταμάτησε ούτε στην Αριδαία το τρένο της "Βασίλισσας"!!! Οι Βεροιώτες, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, επικράτησαν δύσκολα αλλά απόλυτα δίκαια με 2-1 του σκληροτράχηλου Αλμωπού, πετυχαίνοντας την 6η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα της SL2!

Οι "κυανέρυθροι" έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία του παιχνιδιού, καθώς στο 27' δεν αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Κέρθι για σκληρό μαρκάρισμα στον Πεταυράκη, ενώ στο 76' δεν δόθηκε πέναλτι σε καθαρό τράβηγμα (αγκάλιασμα) του Σουλιώτη στον Γιακουμάκη, ενώ ο φορ της ΒΕΡΟΙΑΣ ήταν έτοιμος να σκοράρει!

Παράπονα εξέφρασαν και οι γηπεδούχοι, για το πρώτο γκολ της "Βασίλισσας", το οποίο πέτυχε στο 31' ο Γιακουμάκης με πανέμορφο ανάποδο ψαλίδι, ωστόσο το ριπλέι δικαιώνει απόλυτα τον ρέφερι, μιας και ο επιθετικός της "Βασίλισσας" καλύπτεται από αντίπαλο.

Αγωνιστικά, έγινε ένα δυνατό και μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Η ΒΕΡΟΙΑ ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα, είχε τις περισσότερες κλασικές ευκαιρίες και έφτασε άξια στη νίκη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 6' το σουτ του Πέττα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Βελλίδη. Μετά το 15λεπτο οι Βεροιώτες ισορρόπησαν και στο 16' είχαν την πρώτη τους μεγάλη φάση στο παιχνίδι, όταν ο Φοφανά έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Αδαμίδης έκανε την προβολή για να διώξει τη μπάλα και την έστειλε στο αριστερό δοκάρι της εστίας της ομάδας του και στη συνέχεια να περάσει παράλληλα από την γραμμή του τέρματος και να απομακρυνθεί!

Στο 27' έγινε η φάση που ο διαιτητής "έκλεισε τα μάτια" σε καθαρή κόκκινη (2η κίτρινη) στον Κέρθι, που μάρκαρε σκληρά τον Πεταυράκη, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Πασάς υπό πίεση από πολύ κοντά έχασε το γκολ, με τη μπάλα να βρίσκει σε αντίπαλο και να καταλήγει κόρνερ!

Η πίεση των "κυανέρυθρων" καρποφόρησε τελικά στο 31' όταν ο Μπλέτσας έπιασε το δυνατό σουτ από μακριά, η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Σουλιώτη και κατέληξε στον Γιακουμάκη, που με ανάποδο ψαλίδι μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-1 (αφιέρωσε το γκολ στον αδικοχαμένο Άλκη)!

Στο 33' φοβερό διαγώνιο βολέ του Πεταυράκη λίγο μέσα από την περιοχή και από πλάγια θέση, έδιωξε δύσκολα ο Παϊτέρης, ενώ στο 37' ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ γκολ του Σέχου.

Στην επανάληψη οι Βεροιώτες με το καλησπέρα πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στο παιχνίδι. Ήταν το 52' όταν μετά από γύρισμα του Γιακουμάκη από δεξιά, η μπάλα βρήκε καθαρά στο χέρι του Σουλιώτη και ο διαιτητής έδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γιάννης Πασάς γράφοντας το 0-2.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι η "Βασίλισσα" θα φτάσει εύκολα σε μία ακόμα νίκη, οι γηπεδούχοι στο 65' κατάφεραν να μειώσουν το σκορ, σε μια από τις λιγοστές επισκέψεις τους στα αντίπαλα καρέ. Ήταν ο Ρόβας που δέχθηκε την μπαλιά στην άμυνα της ΒΕΡΟΙΑΣ, οι αμυντικοί αδράνησαν, αυτός γύρισε ωραία και με σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Βελλιδη, κάνοντας το 1-2.

Από εκεί και μετά, ο Αλμωπός διατήρησε μια ανούσια υπεροχή, θέλοντας να απειλήσει την Βεροιώτικη εστία, αλλά χωρίς να τα καταφέρνει. Από την πλευρά τους οι "κυανέρυθροι" μπορεί να μην ανησύχησαν αμυντικά, αλλά και επιθετικά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καλό (στο 76' δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στον Γιακουμάκη), με το 1-2 να παραμένει έως και το τελικό σφύριγμα.

Να σημειωθεί ότι το ντεμπούτο του με την φανέλα της "Βασίλισσας" έκανε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Εργους Κάτσε, που πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο 63' αντί του Μπλέτσα.

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας) / Βοηθοί: Κουβαλάκης, Ζήρδας (Δράμας)

ΑΛΜΠΩΠΟΣ: Παϊτέρης, Γιαλαμούδης (75’ Πρίκας), Παρασκευάς, Σέχου, Σουλιώτης, Κέρθι (75’ Μπακούτσης), Αδαμίδης, Ζαχαρός, Ρίβας (84’ Καράμπελας), Πέττας, Ρόβας.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μουχάλης (88’ Δημόπουλος), Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Μπλέτσας (63’ Κάτσε), Γαβριηλίδης, Μούργος (85’ Πόζογλου), Γιακουμάκης (88’ Παπαχρήστος), Φοφανά (63’ Κουάτεγκ), Πασάς.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 14/2...