ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 808 φορές

Στην Ξάνθη για το δεύτερο φιλικό η «Βασίλισσα»

Το δεύτερο φιλικό τεστ της φετινής προετοιμασίας της δίνει σήμερα η «Βασίλισσα του βορρά», η οποία στις 8μμ αντιμετωπίζει την Skoda Ξάνθη στο γήπεδο των Πηγαδιών.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» Χοσέ Γκρανέρο, που δεν θα πάρει μαζί του τους τρεις υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές, περιμένει να δει από τους παίκτες του ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με το πρώτο φιλικό απέναντι στην Κέρκυρα.

Το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με την φανέλα της «Βασίλισσας» θα κάνουν σήμερα οι νεοαποκτηθέντες Ιβάν Μαλόν και Σιρίλ Καλί, ενώ κανονικά θα αγωνιστεί και ο Δημήτρης Αμαραντίδης.

Να σημειωθεί ότι το Σάββατο οι "κυανέρυθροι" θα έχουν ρεπό, ενώ το πρωί της Κυριακής θα αναχωρήσουν για τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας όπου και θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους έως τις 5 Αυγούστου.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, είναι δεδομένο ότι η ομάδα θα ενισχυθεί με τουλάχιστον 4-5 ακόμη ποδοσφαιριστές. Οι συζητήσεις και οι επαφές μαζί τους βρίσκονται σε εξέλιξη και το πιθανότερο είναι μέσα στην επόμενη εβδομάδα να έχουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις από την Βεροιώτικη ΠΑΕ.