ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 888 φορές

Συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής η ΒΕΡΟΙΑ - Τα αποτελέσματα

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ. ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26/2 ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Β΄ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ. 

Δεν έγινε το Σαββατιάτικο (19/2) ματς της ΒΕΡΟΙΑΣ στον Βόλο με αντίπαλο τον τοπικό Ολυμπιακό, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SL2, αφού στον τελευταίο έλεγχο που έγινε στην ομάδα του Βόλου, ο αριθμός των κρουσμάτων ήταν παραπάνω από το επιτρεπτό όριο.

Παρ΄ όλα αυτά η ΒΕΡΟΙΑ, με έναν αγώνα λιγότερο, παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας της SL2, με διαφορά τριών πλέον βαθμών από την δεύτερη Λάρισα, η οποία δύσκολα με 2-1 στο Αλκαζάρ, έκαμψε την αντίσταση του Ολυμπιακού Β΄ και εννέα απο την τρίτη Ξάνθη, που "σκόνταψε" στην Ηγουμενίτσα όπου ήρθε ισόπαλη 0-0 με τον Θεσπρωτό.

Από τα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής ήταν η ήττα που γνώρισε η Αναγέννηση Καρδίτσας με 1-0 από τον Αλμωπό στην Αριδαία, ήττα που την απομάκρυνε 13 ολόκληρους βαθμούς, έχοντας όμως δύο αγώνες λιγότερους από την πρωτοπόρο ΒΕΡΟΙΑ.

Ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0) έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Β' και τον Ηρακλή στο γήπεδο του Μακεδονικού, ενώ σημαντική νίκη πέτυχε και η Νίκη στον Βόλο, η οποία επικράτησε του Απόλλωνα Πόντου με 1-0.

Στα άλλα σημαντικά παιχνίδια για τη μάχη της παραμονής, τα Τρίκαλα αναδείχθηκαν ισόπαλα 1-1 με τον Πανσερραϊκό. Ο Πιερικός πέτυχε μια πολύτιμη νίκη στην έδρα της Καβάλας, καθώς επικράτησε 2-1.

Στο βραδινό ματς, η Ξάνθη έμεινε στο 0-0 με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα και έχασε έδαφος στην υπόθεση της ανόδου.