ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1406 φορές

Ανώμαλη... προσγείωση για τη ΒΕΡΟΙΑ στην Καρδίτσα!

Γρουσούζικη αποδείχθηκε η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SL2 για τη ΒΕΡΟΙΑ, η οποία γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 5-2 στην Καρδίτσα από την τοπική Αναγέννηση, σε εξ' αναβολής παιχνίδι!

Η "Βασίλισσα" παρότι δεν έπιασε καλή απόδοση, προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου, όμως, όχι μόνο δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα, αλλά δέχθηκε πέντε τέρματα και μάλιστα τα τέσσερα από αυτά σε μικρό χρονικό διάστημα, από τον κακό της δαίμονα που αποδεικνύεται η ΑΣΑ (δεύτερη φετινή ήττα μετά από το 0-1 του Κυπέλλου).

Σε γενικές γραμμές οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και έπαιξαν με περίσσιο πάθος για τη νίκη, με τους Βεροιώτες να παρουσιάζονται αγνώριστοι και να κάνουν πολλά λάθη στο ματς, τα οποία και τους στοίχησαν!

Να σημειωθεί ότι η "Βασίλισσα" φωνάζει για το πέναλτι της ισοφάρισης της ΑΣΑ, για ένα ανύπαρκτο οφσάιντ στον Πασά που έβγαινε μόνος με τον αντίπαλο γκολκίπερ και για το 5ο γκολ των γηπεδούχων που προήλθε από θέση οφσάιντ, χωρίς αυτά πάντως να αποτελούν δικαιολογία για την κακή της εμφάνιση!

Αγωνιστικά, η ΒΕΡΟΙΑ μπήκε καλύτερα στο ματς και μόλις στο 6' έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Γιακουμάκης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Γκέκα, αλλά το πλασέ που έκανε υπό ασφυκτική πίεση (αν έπεφτε ίσως κέρδιζε πέναλτι), αποκρούστηκε σωτήρια από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων!

Στο 17' νέα καλή ευκαιρία για την "Βασίλισσα", όταν ο Πόζογλου έπιασε από αριστερά ένα φοβερό διαγώνιο σουτ, με τον Γκέκα να αποκρούει δύσκολα!

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία και πίεσαν την Βεροιώτικη εστία, έχοντας 2-3 πολύ καλές στιγμές. Στο 20' μετά από κόρνερ του Μπενγκόα, ο Λαρέα έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει μόλις δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βελλίδη.

Στο 33' ωραία προσπάθεια του Μπραμπίγια, που μπήκε από αριστερά στην περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ, πλάσαρε τον Βελλίδη αλλά ο Πεταυράκης πριν περάσει η μπάλα την γραμμή έδιωξε σωτήρια και τρία λεπτά αργότερα, μετά από κόρνερ του Μπενγκόα, η κεφαλιά του Αθανασιάδη κατέληξε στα χέρια του Βελλίδη.

Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ανήκε στη "Βασίλισσα", με το δυνατό σουτ του Πεταυράκη να καταλήγει στα χέρια του Γκέκα.

Στην επανάληψη έγιναν... πράματα και θάματα! Στο 47' ο Πασάς κέρδισε καθαρό πέναλτι από τον Λαρέα και ο ίδιος το μετέτρεψε σε γκολ. Στο 52' ήταν η σειρά των γηπεδούχων να κερδίσουν πέναλτι, αυτή τη φορά όμως ιδιαίτερα αμφισβητούμενο, σε μαρκάρισμα (;) του Πεταυράκη στον Λαγό, με τον Μπραμπίγια να ισοφαρίζει σε 1-1.

Στο 58' η ΒΕΡΟΙΑ ξαναπήρε το προβάδισμα όταν ο Γιακουμάκης κέρδισε μια χαμένη μπαλιά, έβγαλε σέντρα ακριβείας από δεξιά και ο Πασάς πιο ψηλά απ όλους με κεφαλιά έγραψε το 1-2!

Ωστόσο, η χαρά των "κυανέρυθρων" δεν κράτησε και πάλι για πολύ, αφού δύο λεπτά αργότερα η Καρδίτσα ισοφάρισε εκ νέου, με κεφαλιά του Λαγού στο πρώτο δοκάρι έπειτα από κόρνερ του Μπενγκόα!

Από εκεί και πέρα, πήρε την ΒΕΡΟΙΑ η... κάτω βόλτα, αφού κατάφερε και δέχθηκε τρία ακόμη τέρματα! Στο 63' ο Πλέγας με μονοκόμματο σουτ λίγο μέσα από την περιοχή νίκησε τον Βελλίδη και έγραψε το 3-2, στο 68' ο Δημούτσος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ΒΕΡΟΙΑΣ για τέταρτη φορά, με τη μπάλα να βρίσκει πρώτα στον Πεταυράκη και να αλλάζει πορεία και στο 83' ο Λαρέα από θέση οφσάιντ, εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Βελλίδη και έγραψε το τελικό 5-2!

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), Νιδριώτης (Αθήνας)

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας, Κουτρομάνος (87’ Καρανίκας), Σταμόπουλος, Λαρέα, Δημούτσος (90’ Βιδάλ), Λαγός (87’ Μπάλλας), Πλέγας, Αθανασιάδης, Μπενγκόα (79’ Γκίνη), Μπραμπίγια (87’ Μάνιος).

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Κάτσε (66' Οικονόμου), Γαβριηλίδης, Μούργος (87' Ορφανίδης), Πόζογλου (46' Φοφανά / 79' Καπνίδης), Γιακουμάκης, Πασάς.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR