ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1818 φορές

Κατάπτυστη ανακοίνωση της ΠΑΕ Λάρισα – Βρώμικο παιχνίδι εις βάρος της ΒΕΡΟΙΑΣ

Εδώ και ένα μήνα περίπου, γινόμαστε μάρτυρες μίας απρόκλητης επίθεσης εις βάρος της ΒΕΡΟΙΑΣ από τη μεριά της ΠΑΕ Λάρισα, με απίθανες ανακοινώσεις, που στόχο έχουν να πλήξουν το κύρος της «Βασίλισσας» και να επηρεάσουν διαιτητές, αφού βλέπει ότι αγωνιστικά δεν μπορεί να την ανταγωνιστεί.

Δεν θα μείνουμε στα όσα φανταστικά καταγγέλλει μετά από κάθε αγωνιστική η διοίκηση της ΑΕΛ, θέλοντας να κάνει τον τιμητή των πάντων. ‘Άλλωστε αν την παίρναμε στα σοβαρά, όπως και όλη η αθλητική Ελλάδα, θα αντιδρούσαμε νωρίτερα, σε προηγούμενες ανακοινώσεις. Θα σταθούμε όμως σε αυτή που εξέδωσε πριν από λίγες ώρες, μία ανακοίνωση κατάπτυστη, με την οποία καταδικάζει πρόσωπα και σπιλώνει συνειδήσεις. Και το κάνει αυτό, θέλοντας να εμπλέξει την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και τους ιδιοκτήτες της, με μία ομολογουμένως βρώμικη υπόθεση, το «κουβάρι» της οποίας μόλις ξετυλίγεται.

Το χειρότερο της υπόθεσης; Τους καταδικάζει, χωρίς καν να είναι κατηγορούμενοι, επειδή συνελήφθη ένας από τους συνεταίρους τους, σε μία από τις εταιρείες που έχουν, που καμία σχέση δεν έχει με την ποδοσφαιρική ΒΕΡΟΙΑ

Και όλα αυτά, λίγες μόνο μέρες πριν την αναμέτρηση στη Βέροια, προκαλώντας το κοινό αίσθημα, ώστε όλοι να παρασυρθούν σε τυχόν ακρότητες και φυσικά στον βωμό του ανταγωνισμού, αφού οι δύο αυτές ομάδες θα παλέψουν για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.