ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1245 φορές

Νίκησε Τρίκαλα και... διαιτησία η "Βασίλισσα" σε γήπεδο "χωράφι"

Επιστροφή στις νίκες για τη ΒΕΡΟΙΑ, που πέρασε από τα Τρίκαλα επικρατώντας πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 2-1 του τοπικού ΑΟΤ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της SL2.

Η "Βασίλισσα" παρέμεινε έτσι στο +3 από την ΑΕΛ, την οποία και υποδέχεται την ερχόμενη Τετάρτη στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας!

Αγωνιστικά, το ματς έγινε σε ένα γήπεδο που περισσότερο θύμιζε "χωράφι", από τις συνεχόμενες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, κάτι που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και ιδιαίτερα της ΒΕΡΟΙΑΣ, που ήθελε μόνο τη νίκη.

Χωρίς τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο της, που νοσεί από κορωνοϊό, η "Βασίλισσα" ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έφτασε δίκαια στην τελική επικράτηση, κερδίζοντας την φιλότιμη ομάδα του ΑΟΤ που αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα, αλλά και την διαιτησία που είχε αρκετά... φαλτσοσφυρίγματα εις βάρος της!

Οι Βεροιώτες πήραν προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 8ο λεπτό, όταν μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των Τρικάλων, η μπάλα έφτασε στον Πασά που με κοντινό σουτ νίκησε τον Περλέσι.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές φάσεις, με τους γηπεδούχους να χάνουν στο 27’ μια καλή ευκαιρία, όταν ο Μπαξεβάνος με σουτ από την γωνία της μεγάλης περιοχής, έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Στο 32' η κοντινή κεφαλιά του Γαβριηλίδη έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 44' ο γκολκίπερ του ΑΟΤ μπλόκαρε το δυνατό σουτ του Μουχάλη. 

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι γρήγορα έφεραν το ματς στα ίσια, αφού προηγουμένως οι Βεροιώτες έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες, με τους Μούργο (51') και Φοφανά (53')!

Ήταν το 54ο λεπτό όταν ο Πέλκας επιχείρησε το σουτ εκτός περιοχής, ο Ελευθεριάδης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ έκανε με προβολή το 1-1.

Η "Βασίλισσα" ωστόσο απάντησε άμεσα και στο 59’ ο Σάββας Μούργος με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Περλέσι γράφοντας το 1-2!

Από εκεί και πέρα οι Βεροιώτες πήραν τα ηνία του αγώνα και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να "καθαρίσουν" νωρίτερα το ματς, όμως έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Περλέσι! Στο 65’ ο γκολκίπερ του ΑΟΤ είπε "όχι" σε κεφαλιά του Πασά, ενώ στο 78’ έκανε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Γιακουμάκη μέσα από την περιοχή!

Επίσης, οι "κυανέρυθροι" είχαν δύο ακόμη πολύ καλές σιτγμές, στο 63' με την κοντινή προβολή του Πασά να φεύγει άουτ και στο 65' με το δυνατό σουτ του Γαβριηλίδη να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στα τελευταία λεπτά οι Βεροιώτες κράτησαν εύκολα το υπέρ τους σκορ και πανηγύρισαν την δίκαιη νίκη τους.

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας) / Βοηθοί: Μπαλτάς, Οικονόμου (Αχαΐας)

ΤΡΙΚΑΛΑ (Καλογιάννης): Περλέσι, Σανδραβέλης, Νιάρος, Ριζογιάννης, Ντιαλόσι, Ελευθεριάδης, Πέλκας, Ιωαννίδης, Κεχαγιάς, Ευθυμίου (38’ λ.τρ. Μυλόπουλος, 72’ Μανίσογλου), Μπαξεβάνος (89’ Γκοβίνας)

ΒΕΡΟΙΑ (Βεργώνης): Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (90' Μπλέτσας), Μούργος (90' Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Πασάς (90' Καπνίδης), Γιακουμάκης (82’ Κάτσε), Φοφανά (64’ Πόζογλου).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR