ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1035 φορές

Να δώσουν την καλύτερη "απάντηση" μέσα στο γήπεδο!

Λαλίστατη η διοίκηση της ΠΑΕ Λάρισα, έβγαλε νέα ανακοίνωση εις βάρος, τόσο των ιδιοκτητών της Βεροιώτικης ΠΑΕ, όσο και της "Βασίλισσας"!!!

Το γεγονός ότι αναμασά στη νέα ανακοίνωσή της, τα όσα κατάπτυστα ανέφερε στην προηγούμενη, παραμονή και τότε αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ (στα Τρίκαλα), φανερώνει πόσο πολύ η διοίκηση της ΑΕΛ και ο ιδιοκτήτης της, υπολογίζουν και φοβούνται την Βεροιώτικη ομάδα.

Έτσι παραμονή του μεταξύ τους αγώνα της Τετάρτης, προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα, πιστεύοντας ότι θα επηρεάσουν πρόσωπα και καταστάσεις. Με αυτές τους τις ενέργειες, οι άνθρωποι της Λάρισας, το μόνο που πετυχαίνουν  είναι να δυναμιτίζουν το κλίμα, γι' αυτό και το καλλιεργούν, εν' όψει του ντέρμπι.

Όμως τέτοιες πρακτικές δεν πτοούν τους "κυανέρυθρους", ούτε θα τους επηρεάσουν και σε ένα ακόμη παιχνίδι αναμένεται να διδάξουν ήθος και φιλοξενία και να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες, τους προπονητές και την διοίκηση της ομάδας τους, μία ακόμη νίκη, δίνοντας μέσα στο γήπεδο την καλύτερη "απάντηση" στους επικριτές τους!