ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 905 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της κόντρα στην ΑΕΛ

Στο +3 διατήρησε τη διαφορά από την δεύτερη ΑΕΛ, η πρωτοπόρος ΒΕΡΟΙΑ.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής, η «Βασίλισσα» επιβλήθηκε 2-1 του ΑΟΤ στα Τρίκαλα και πάει με… μαξιλαράκι στο ντέρμπι με τους Θεσσαλούς της Λάρισας, οι οποίοι είναι αυτοί που την ακολουθούν στον βαθμολογικό πίνακα της SL2, την προσεχή Τετάρτη (9/3) για την 23η αγωνιστική.

Η ΒEΡOIA άφησε πίσω τον άτυχο αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, δείχνοντας ότι ήττα και εμφάνιση ήταν μία κακή παρένθεση. Στα Τρίκαλα κατέκτησε τη 15η νίκη της σε 20 παιχνίδια, τις περισσότερες από όλες τις ομάδες της κατηγορίας, έφτασε τους 48 βαθμούς, τους περισσότερους που μάζεψε ομάδα και στους δύο ομίλους, ενώ με τα δύο τέρματα που πέτυχε, έφθασε τα 44, τα περισσότερα που πέτυχε κάποια από τις 36 ομάδες της SL2.

Όλα αυτά δείχνουν κάτι, δείχνουν την ανωτερότητά της από τις ομάδες, τουλάχιστον του ομίλου της, ανωτερότητα που μόνο μία αντίπαλός της αμφισβητεί και για αυτό προσπαθεί με εξωαγωνιστικούς τρόπους, με διάφορες άστοχες ανακοινώσεις, να δημιουργήσει κλίμα, ενόψει του ντέρμπι της Τετάρτης. Άλλωστε αυτή η ανωτερότητα των Βεροιωτών, φάνηκε και στον μεταξύ τους αγώνα του Α΄ γύρου, ο οποίος έληξε ισόπαλος 1-1, ενώ με βάση την εικόνα του αγώνα θα έπρεπε να είχε κερδίσει άνετα η «Βασίλισσα».

Στο ντέρμπι της Τετάρτης, οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ θα πρέπει να αγωνιστούν με περίσσιο πάθος και σύμφωνα με τις δυνατότητες τους, όπως άλλωστε κάνουν μέχρι τώρα στα περισσότερα παιχνίδια τους. Αυτό άλλωστε τους δίνει τις νίκες και τους διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα από την αρχή του πρωταθλήματος και αυτή η απόδοση θα είναι που θα τους κρατήσει μέχρι το τέλος στην πρώτη θέση!