ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1080 φορές

Να αντιδράσει τώρα... πριν να είναι αργά!

Μπορεί ο διαιτητής της αναμέτρησης Απόλλων Πόντου - ΒΕΡΟΙΑ κ. Ευαγγέλου από την Αθήνα να ήταν αξιολογημένος, όμως και αυτός, όχι μόνο δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός αγώνα της SL2, αλλά έκλεισε τα μάτια του, όχι σε ένα, όχι σε δύο, αλλά σε τρία πέναλτι, που θα έπρεπε να δώσει υπέρ της «Βασίλισσας», σε ισάριθμες φάσεις που «έβγαζαν μάτια»!

Ήταν δύο φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 28', όταν ο Μούργος ανατράπηκε στην περιοχή του Απόλλωνα από τον Αμαραντίδη, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς και στο 42' σε καθαρό τράβηγμα του Γιακουμάκη από τον Καλογέρη μέσα στην περιοχή και μία προς το τέλος του αγώνα, όταν τρεις παίκτες των γηπεδούχων έκαναν «σάντουϊτς» τον Σκόνδρα μέσα στην περιοχή τους (φωτο), με έναν από αυτούς να τον ρίχνει στο έδαφος με τον αγκώνα του.

Φαίνεται πως οι συνεχείς ανυπόστατες διαμαρτυρίες και η «λάσπη που πετάγεται από τον ανεμιστήρα» της ΑΕΛ, μετά από κάθε παιχνίδι της πρωτοπόρου του Βορείου ομίλου, έχουν πιάσει τόπο και έχουν επηρεάσει τους διαιτητές, που στην προσπάθειά τους να μην μπουν στο στόχαστρο του Αλέξη Κούγια, φτάνουν στο σημείο να αδικήσουν και μάλιστα κατάφορα την ΒΕΡΟΙΑ, όπως άλλωστε έχει γίνει και σε προηγούμενα παιχνίδια, όπως στην Καβάλα, την Καρδίτσα κ.α..

Οι φίλαθλοι της «Βασίλισσας», περιμένουν από την διοίκηση της ομάδας τους, επιτέλους να αντιδράσει και δημόσια για τέτοιες διαιτησίες, οι οποίες όσο το πρωτάθλημα φτάνει προς το τέλος του, υπάρχει περίπτωση να γίνονται όλο και πιο επικίνδυνες.