ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1194 φορές

Γκρανέρο: «Με τις μεταγραφές που έγιναν θα αλλάξει η ομάδα»

Στο kerkidasport.gr μίλησε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τη Νίκη Βόλου, ο προπονητής της «Βασίλισσας του βορρά», Χοσέ Γκρανέρο.

Ο Ισπανός τεχνικός, με τη βοήθεια στη μετάφραση του Αντώνη Σαριόγλου, αναφέρθηκε στο καλό πρόσωπο που έδειξε η ομάδα του στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά και στα λάθη που έγιναν στην συνέχεια και οδήγησαν τους «κυανέρυθρους» στην ήττα με 3-2.

Επίσης, τόνισε ότι με τις μεταγραφές που έγιναν η ομάδα θα παρουσιάσει ένα ανανεωμένο αγωνιστικό πρόσωπο στην συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο kerkidasport.gr ο Χοσέ Γκρανέρο:

«Για εμάς ήταν ένα ακόμα παιχνίδι προετοιμασίας. Συνεχίζουμε να δίνουμε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες για να βγάλουμε τα τελικά μας συμπεράσματα.

Ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα και είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση που είχαν οι παίκτες μου στα πρώτα 35-40 λεπτά. Είχαν προσωπικότητα, χαρακτήρα και διάβασαν σωστά το ματς, ενώ χτύπησαν στα αδύνατα σημεία του αντιπάλου.

Από εκεί και πέρα όμως, δεχθήκαμε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου από δύο στημένες φάσεις, τα οποία μας βγάλανε από το παιχνίδι.

Στην επανάληψη και με τις πολλές αλλαγές που έγιναν από τις δύο ομάδες η εικόνα ήταν διαφορετική, αλλά από δικός μας λάθος δεχθήκαμε και το τρίτο τέρμα.

Όπως και να έχει βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα. Συνεχίζουμε διορθώνοντας τα λάθη καθώς βλέπουμε την πρόοδο και την εξέλιξη της ομάδας.

Σίγουρα με τις μεταγραφές των παικτών που έχουν γίνει, οι οποίοι αυτή την εβδομάδα θα αρχίσουν τις προπονήσεις, θα αλλάξει κι άλλο η ομάδα».