ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1164 φορές

Στα «κυανέρυθρα» και ο Νικολάο Ντουμίτρου!

Συνεχίζει την ενίσχυσή της στη γραμμή κρούσης η «Βασίλισσα του βορρά», η οποία ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης (13/08) την απόκτηση του Νικολάο Ντουμίτρου.

Οι διαδικασίες για τον δανεισμό του, για έναν χρόνο, από την Ιταλική Νάπολι ολοκληρώθηκαν και πλέον ο 22χρονος Ιταλοσουηδός επιθετικός, που βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, ανήκει και επίσημα στο «κυανέρυθρο» ρόστερ.

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ αναφέρει τα εξής:

Ο Ντουμίτρου ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στα Γιάννενα, προκειμένου να εγκλιματιστεί όσο γίνεται πιο γρήγορα και μάλιστα πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ανακοίνωση της Βεροιώτικης ΠΑΕ αναφερει:

H Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει το δανεισμό του 23χρονου ποδοσφαιριστή Nicolao Manuel Dumitru Cardoso από τη SSCN NAPOLI.

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το συμβόλαιό του. Αμέσως μετά δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Βέροια. Είναι μία ενδιαφέρουσα πρόκληση για μένα. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους συνέβαλαν στη μεταγραφή μου."  

Η Π.Α.Ε. Βέροια θα ήθελε να ευχαριστήσει τη SSCN NAPOLI για την διάθεση που έδειξε στην ολοκλήρωση του δανεισμού. Ο Nicolao θα αγωνίζεται με το No 12.

Who is who

Ο Νικολάο Ντουμίτρου είναι γεννημένος στις 12/10/1991, έχει ύψος 1,84 μέτρα και αγωνίζεται τόσο στην αριστερή πλευρά της επίθεσης όσο και σαν δεύτερος φορ.

Ανήκει στην φημισμένη Νάπολι και από το 2010 και μετά αγωνιζόταν ως «δανεικός» σε ομάδες Α’ και Β’ κατηγορίας της Ιταλίας, όπως η Έμπολι (25 συμ. / 4 γκολ), η Τερνάνα (15 συμ. / 1 γκολ), η Τσιταντέλα (18 συμ. / 1 γκολ) και η Ρετζίνα (8 συμ. / 2 γκολ).

Να σημειωθεί ότι ο Ντουμίτρου έχει αρκετές συμμετοχές στις Εθνικές ομάδες Κ20 και Κ19 της Ιταλίας.